Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: annika_lilja@hotmail.com

Träning, sol och salta bad

friidrott_traningslager_klippans_fk_nerja_costa_del_sol

Finaste ?❤️

Hej från Spanien!

Dagarna rullar på och vi njuter av varje minut. Igår kom även Hampus ner och vi fick äntligen krama om honom igen. Han reste hit med friidrottsklubben och ska tillbringa en vecka tillsammans med dem inne i Nerja. Vi bor alldeles i utkanten. Imorse var vi och lämnade av Lukas som ska träna med dem och passade då såklart på att testa anläggningen vi också… Eller nä, det gjorde vi inte ? Barnen sprang lite och stretchade med ungdomarna efter deras uppvärmning. Sen körde vi tillbaka hem och gick ner till stranden.

torrox_nerja_andalusien_costa_del_sol

Torrox_nerja_andalusien_spain

Det blåste rejält och vågorna gick höga. Vi hittade dock en egen liten strand i en skreva där vi fick lä och kunde njuta av solen. Så värst mycket badande blev det inte utan mest springa och hoppa undan för vågorna ??

Nu latar vi oss inte hela tiden ? M och jag är flitiga med våra morgonpromenader och nu i eftermiddag har minsann Ludvig och jag varit på en joggingrunda. Vi bor ju en bit upp på bergssluttningen och bestämde oss för att jogga ner till stranden och upp igen i två omgångar.

jogging_traning_bergslopning_lopning_i_bergen_torrox_andalusien

Heja heja ??

På väg upp efter vår första runda kom Mikael och Molly och mötte oss och förevigade vår flitiga löpning. Vi pausade lite och precis när vi skulle ge oss ner igen så ångrade Ludvig sig och ville inte mer. Jag som bestämt mig för två rundor joggade faktiskt ner igen även om det tog emot. Kände mig väldigt duktig och nöjd efteråt  ???

Traning_lopning_torrox_nerja_spain_andalusien_casa_isabelle

Hemma igen blev det stretching med den mest fantastiska utsikt. Undrar just om vi inte hamnat i paradiset på jorden ?❤️

Nu väntar duschen och sen bär det av in till Nerja. Vi ska träffa hela friidrottsgänget och äta med dem ikväll. Ska bli så mysigt ❤️

Önskar er alla en riktigt härlig Valborg ?

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *