Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

Vi valde glitter ?

Hej svejs!

Hur har ni det denna onsdag? Här hemma är det bara fint. Vi har fixat och trixat med både det ena och andra idag. Nu ikväll har jag klippt en av killarna och tidigare idag var jag iväg och fixade mina naglar. Det är min lyxgrej som jag unnar mig varje månad. Som inbiten nagelbitare, jag har bitit på naglarna så länge jag kan minnas, är det verkligen en lyx att kunna ha fina naglar. Sedan några år tillbaka förstärker jag dem och njuter av att äntligen ha naglar jag inte behöver skämmas över för skämdes gjorde jag. Gömde alltid händerna och höll dem i knät så ingen skulle se hur fula och bitna de var. Jag bet till och med på nagelbanden när naglarna var så nerbitna att där inte fanns något kvar att bita på. Fruktansvärt äckligt, jag vet, men det gick inte att sluta. Jag har verkligen testat allt och inte förrän jag gick och fick dem förlängda och förstärkta så slutade jag. Numera har jag ingen förlängning utan bara förstärkning på mina egna naglar.

nagelforstarkning_bygga_naglar_gele_ombre_nagelteknolog

Nagelteknolog_bygga_naglar_forstarkning_av_naglar_ombre_ombrenaglar

Idag var Molly med som sällskap. Hon lekte med min mobil under tiden och passade på att fotografera lite ???

Ansiktsmask_snapchat_filter

Gullungen gjorde minsann en ansiktsmask också under tiden som jag fick naglarna fixade ??

nagelforstarkning_gele_ombre_glitter_naglar_ideal_sommarkollektion_iphone_skal

Resultatet ?

Jag körde på samma som jag brukar, ombre, men med lite glitter på ringfingernaglarna denna gång. Molly tyckte jag skulle ha det och varför inte… Glitter är ju tjusigt så det fick det bli ?

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *