Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

Godmorgon söndag ✨

ljusbricka_diy_mala_om_hjarta_pa_trad_yankee_candle_soft_blanket

Heeej ?

Sitter här i soffan och morgonmyser med mina små barn. Tröttmössor hela högen. Vi hade en så härlig kväll här hemma igår. Syrran med familj var här och vi hade som vanligt så galet kul. Åt och drack gott, skrattade, pratade hemlisar och hade det så himla mysigt ? En lyckad kväll på alla plan helt enkelt.

Vad händer idag då? Inga planer här än så länge men jag känner att vi måste ut i skogen. Var inne hela dagen igår då städ och fix stod på agendan så jag har lite skogsabstinens nu. Får se om övriga i familjen känner detsamma…. Risken finns att de inte känner samma sug då det regnar och är väldigt grått ute idag… Får väl muta dem med något om de inte frivilligt hänger på ?

Apropå fix. Vad tycker ni om brickan på bilden här ovan? För en tid sen var jag väldigt förtjust i koppar och både köpte samt målade om olika inredningsdetaljer till just koppar. Har tröttnat och stoppat undan allt i koppar men så igår när jag röjde hittade jag min bricka som var just kopparfärgad. Eftersom jag behövde en ljusbricka till vardagsrumsbordet så kom färgen fram och brickan blev som ny igen ?

mala_om_en_bricka_fran_koppar_till_svart_diy_lackfarg_aterbruk

Från koppar till svart!

Två lager med svart och jag fick en ny bricka som nu slipper ligga instängd i ett skåp. Jag valde att spara kanten på utsidan kopparfärgad, tycker det bryter av fint mot det svarta och ger lite mer liv till brickan. Återbruk när det är som bäst. Ett väldigt enkelt sätt att förändra något man tröttnat på. Eller hur!?

diy_aterbruk_forandra_mala_en_ljusbricka_marmorbord_yankee_candle

 ?

Ha nu en riktigt fin söndag och stort tack för att ni kikar in här varje dag, ni är bäst ?

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *