Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

Så kul ??

fagellate_fageltenta_kassettband_minne_memory

Kviddevitt ?

Samtidigt som vi firar sportlov och hittar på en massa roligheter så röjer och renoverar vi också här hemma. Det vore ju synd om man tog det lite lugnt när man ledig eller vad säger ni? Mollys rum är klart nu och det blev så bra. Med små enkla medel fick hon ett ”nytt” rum och hon är så nöjd. Ska visa bilder strax. Nästa projekt vi startade upp efter Mollys rum blev trappan. Jag har renoverat och gjort vid den i omgångar och nu var det dags igen. Min kära man, världens bästa hantverkare, är i full gång just nu och strax ska vi köra iväg och köpa hem mer material. Åh, det blir så bra där också och bilder på det kommer när vi är klara.

Under tiden som M har fixat med trappan idag så har jag röjt och rensat i vårt extrarum och gissa vad jag hittade i en låda?? Jo, kassettbandet på bilden här ovan. Oj oj oj vilka minnen som sköljde över mig. Bandet är från antingen första eller andra terminen på lärarhögskolan alltså över 20 år sedan. Vi skulle ha fågeltenta och då känna igen både utseenden och läten på massor av fåglar. Utseendena var enkla att lära sig men lätena, som vi kämpade med dem. Vi använde oss av olika ramsor som liknade fåglarnas läte för att lättare komma ihåg dem. Bandet gick verkligen varmt. Jag minns att jag hade det i bilens bandspelare och lyssnade varje gång vi körde någonstans. Härliga minnen ? Det hade varit roligt att lyssna på bandet igen. Måste se om jag kan få tag i en kassettbandspelare någonstans… Tentan då, hur gick det med den? Jo, alldeles utmärkt. Jag spikade den! Alla rätt på både utseenden och läten. Det ni!!

Nehepp, dags att dra till bygghandeln!

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *