Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

Operation barnrum ?

molly_barnrum_interior_for_barn_kids_inreda_barnrum_ikea_heltackningsmatta_i_sovrum

??

Godmorgon söndag!

Hoppas ni sovit gott och vaknat pigga! Vi är ganska krassliga allihopa här hemma. Hostar och snörvlar ikapp men så länge det inte blir värre så är vi nöjda. Influensan sägs vara riktigt jobbig och långdragen så den vill vi helst slippa.

Igår tog jag tag i en sak jag länge skjutit framför mig. Jag har varit på gång vid så många tillfällen men ångrat mig när jag stått framför det och backat bort igen. Känt mig lite som dessa små aporna ??? och varken velat se, höra eller säga något om det men nu gick det inte längre. Nu var jag tvungen att ta tag i detta:

barnrum_rora_stokigt_stada_inreda_interior_for_barn_kids_heltackningsmatta_i_sovrum_lekrum

Bombnedslag deluxe ?

Alltså detta rum!! Förstår ni att jag backat ut ur det? Min lilla tjej är en mästare på att plocka fram men tyvärr inte riktigt lika mästerlig på att plocka undan. Visst, hon städar när jag ber henne men sen har vi kanske inte riktigt samma definition av att städa ? Hennes högsta önskan just nu är att få ha sina kläder på rummet vilket jag lovat att hon ska få när hon rensat ut och städat ordentligt. Detta började hon med igår, därav högarna på golvet. Spara högar och kasta högar. Gullungen kämpade på men behövde en hjälpande hand så med gemensamma krafter satte vi fart och tog ett rejält tag i detta rum.

Som vi rensade och röjde. Massor rensades ut och Molly var så duktig. Ingen klagan alls eller önskan om att behålla saker hon vuxit ifrån utan bara ut med det! Egentligen skulle vi kunnat rensa ännu hårdare men jag tror det är bäst att göra det i etapper så det inte blir för mycket på en gång. Ett helt skåp blev iallafall tömt och kunde flyttas ut från rummet.

Efter röjning och städning blev Lillan sugen på att möblera om och vi gjorde en ommöblering light. En supenöjd liten tjej som sedan lekte och pysslade resten av dagen i sitt ”nya” rum ?

dagbadd_ikea_hemnas_frozen_frost_dromfangare_inreda_barnrum

Sänghimlen plockades bort och sängen flyttades till väggen där skrivbordet stod.

frozen_frost_slott_inreda_barnrum

Skrivbordet fick sin nya plats i kupan och dockskåpet hamnade där sängen stod tidigare. Här, där dockskåpet står, funderar vi på att bygga en liten garderob åt henne. Jag är inte riktigt överens med mig själv ännu om detta då jag egentligen tycker att detta är den bästa platsen att ha sängen på ? Gör kanske en provisorisk variant så vi får känna oss för först… Alla saker sitter fortfarande kvar på sina gamla platser på väggarna just av denna anledningen. Vi känner oss för innan vi bestämmer oss för hur det ska vara. Fortsättning följer ?Molly är iallafall supernöjd och det är ju trots allt det allra viktigaste. Att hon trivs och mår bra i sitt rum.

Vad händer hos er idag? Här blir det lugn söndag, kaffe hos syrran annars inga direkta planer.

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *