Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

Spökjakt ?

ghost_detector_hunter_spoke_spoktjakt

ghost_detector_hunter_spoke_spoktjakt

Hej lördag!

Värsta röjarhelgen här hemma. Saker överallt men det kommer bli så bra när allt är klart. Möblerat om litegrann och rensat ut hur mycket som helst. Igår körde Mikael och Ludvig två vändor till tippen med fullastad bil och än är vi inte klara så det lär bli minst ett lass till som ska iväg. Visst är det skönt när man gör en sån riktigt rensning!? Jag älskar det.

ghost_detector_hunter_spoke_spoktjakt

ghost_detector_hunter_spoke_spoktjakt

Samtidigt som vi röjer så pågår värsta spökjakten här hemma. Ludvig har laddat hem en app som han och Molly går runt med i hela huset nu och letar spöken. Som ni ser på bilderna hittar de både det ena och andra spöket. Lite skräckblandad förtjusning. Spöket på bilden här ovan precis, den ansiktslösa damen som kommer upp från trappan, hur läskig är inte hon ? Usch och fy ? Jag gillar inte spöken!

Barnen tycker inte det är ett dugg läskigt, bara kul. Spöket på bild två hittade de inne i Mollys rum. Visst ser det ut som en liten tjej som svänger med håret!? Hur läskigt var inte det då, en spöktjej i vår lilla tjejs rum ? Nä, inte ett dugg läskigt tyckte Molly. Det är ju mitt hemmaspöke sa hon och sken som en sol ? Ja, ja vi får väl se hur kul det är ikväll när de ska sova. Jag misstänker att det kommer bli väldigt trångt i Mikaels och min säng inatt.

ghost_detector_hunter_spoke_spoktjakt_hulken

Det är inte bara spöken de hittar med appen. Kolla Hulken sa Ludvig när han riktade den mot brossan som satt i soffan. Ha ha, min lille Hulk ❤️

Nehepp, dags att fortsätta med röjningen men titta gärna in lite senare idag så ska jag bjuda på något riktigt gott ?

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *