Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

Älsk på det ❄️

snolykta_sno_det_snoar_i_skane

❄️?❄️

Hej tisdag!

Hur har ni det? Har ni snö? Här hos oss började det snöa rejält under natten till idag och till barnens och min stora glädje så har snön blivit liggande hela dagen och som det ser ut nu kommer den att stanna någon dag till. Här i denna delen av landet är vi inte så bortskämda med snö som blir liggande så det är verkligen lyx när det händer.

snoangel_sno_i_skane_snolek

När jag hämtat barnen från fritids så ville ingen av dem vara inne. Både ville leka i snön, hoppade därför snabbt i sina overaller och sprang ut. Härligt!!

snowman_snogubbe_morotsnasa

De byggde snabbt ihop en snögubbe och knackade på rutan och frågade om jag hade någon morot. Tänk vilken tur att vi köpte hem just morötter igår annars hade stackars snögubben blivit utan näsa ?

snogubbe_snowman_morotsnasa

snogubbe_snowman_morotsnasa

Visst blev han fin ⛄️?

kaniner_vinterdrakt_vinterpals_molly_mamma_lejonhuvad_hermelin_dvargkanin

Det var inte bara snögubben som fick en morot, även kaninerna fick en. Ja, inte som näsa då utan som lite extra gott mellanmål. Vi har kaninerna ute året om och det funkar hur bra som helst. De får tjockare päls under vintern och vi fyller deras isolerade bodel med massor av halm så de har det varmt och skönt.

bygga_en_snolykta_snolek_snowman_snoboll

Nu när det var så bra kramsnö så passade vi på att bygga en riktigt fin snölykta precis utanför altandörren. Vi tände ett ljus i den och nu står den där så fint och lyser för oss.

Mörkret föll och inga barn hade den minsta lust att komma in. Rätt härligt ändå det där med att man får tvinga in barnen, här är det oftast mest tvärt om – man får tvinga ut dem…

Stort älsk på snö, snölek och rödkindade barn ❤️

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *