Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

Krakel Spektakel

Barn_ungdomskor_krakel_spektakel_lennart_hellsing

??

Godkväll i stugorna!

Vi är precis hemkomna från en härlig konsert på musikskolan. Molly med barnkören tillsammans med ett gäng stråkar, en klarinett och en saxofon förgyllde vår kväll i en fantastiskt Lennart Hellsing-kavalkad. De var verkligen superduktiga! Alla dessa härliga barnsånger som man själv är uppvuxen med. De sjöng och spelade bland annat till Hej sa Petronella, Vattenvisan, Här dansar herr Gurka och min egen favorit Nicko Ticko Tinn. 

snigel_lennart_hellsing_krakel_spektakel_

”Själv var jag klädd som snigel. Jag var bekymmersam, för hur jag gick och gick där så kom jag aldrig fram, så kom jag aldrig fram.”

Nu har barnkören haft alla sina konserter för i år och på onsdag har de avslutning. Ett välförtjänt juluppehåll innan de drar igång med nya krafter i januari igen. Molly tycker dock det är lite onödigt med uppehåll, hon älskar verkligen att sjunga och skulle gärna fortsatt under jullovet också ?

Konsert_lennart_hellsing_krakel_spektakel_paraply_till_barn_velourklanning_fashion_for_girls

???

Nu ska jag titta en stund på Svenska Hjältargalan innan ögonen faller ihop. Tittar ni? Tänk vilka fantastiska insatser dessa underbara människor gör. Hjältar i ordets rätta bemärkelse!

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *