Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: annika_lilja@hotmail.com

Annons

Frisk, god och nyttig chokladglass

nyttig_glass_bananglass_chokladglass_mateus_keramik_marmorbord

Efter en lång dag är detta ren och skär lyx – soffa, filt, levande ljus och en skål nyttig chokladglass. 

Godkväll på er!

Idag hastade Mikael och jag iväg till Ullared för lite julshopping efter jobbet. En spontan men ack så mysig och givande tripp. Många fynd och jag ska visa er en del när jag packat upp. Nu sitter jag och halvslumrar i soffan. Har precis avnjutit min favoritglass som jag gör med banan som huvudingrediens. Nyttigt och gott, blir inte mycket bättre än så 😀

Nyttig chokladglass

2 bananer

1 dl frusna hallon

0,5 msk kakao

Gör så här: 

Mixa samman alla ingredienser.

Ät direkt!

nyttig_chokladglass_bananglass_viktvaktare_viktvaktarna_pointsberaknad_mateus_keramik_marmorbord

Mums 😍

På två bananer blir det en rejäl portion glass. Oftast orkar jag hela men ikväll fick hjälp av Hampus att äta upp den 😉

Viktväktare: 0 sp!

Ha nu en riktigt härlig lillördagskväll så hörs vi snart igen.

Kram Annika ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons