Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

En riktigt elak mamma ?

elak_mamma_gothel_rapunzel

Den elaka mamman, ja, det är jag det ?

För tillfället är det uppehåll på fotbollen och då jag (vi) tycker det är viktigt att barnen har någon form av fysisk aktivitet så har jag idag tvingat iväg Ludvig och Molly på friidrott. Ludvig har ju gått tidigare men valde bort det till förmån för fotbollen. Molly har inte varit på detta tidigare utan endast varit aktiv med dans. Nu dansar hon inte längre och har då ingen fysisk aktivitet. Perfekt för de båda då att prova på friidrotten tillsammans.

Jag presenterade min ide för barnen och trodde de skulle gilla den men nej… Ingen av dem blev särskilt taggad på detta och särskilt inte den lilla damen. Nej, mamma. Jag ska inte gå på friidrott. Glöm det!! What!? Jag försökte verkligen sälja in min ide men vad jag än sa möttes med ett bestämt nej! Då testade jag en annan variant, den varianten där den elaka mamman tvingar barnen. Ni kan tro att lilla damen blev arg på mig. Hon skällde och talade tydligt om hur elak jag är. Ja, jag får väl ta det då och vara en elak mamma för en stund.

Friidrott_traning_landhopp

Hur gick det då? Vad tyckte de om det? Jodå, Ludvig hittade snabbt sin plats och kom på hur kul han tycker det är med friidrott. Har det redan gått en timme, undrade han när det var dags att åka hem. Molly då, min lilla arga dam, jo hon var lyrisk! Det var så kul, hon var så glad och hon frågade direkt efter om hon fick gå dit nästa gång också.

Ja där ser man. Det är nog ändå så att mamma vet bäst ? Eller vad säger ni!?

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *