Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

Ännu en ljuvlig dag ❤️

 Benalmadena_torremolinos

Godmorgon onsdag!

Vaknar till ännu en ljuvlig dag här i paradiset. Jag gör min morgonrutin, kokar kaffe och sätter mig ute på balkongen och ser solen gå upp. Underbart!

Igår hade vi fantastiskt väder, igen. 30 grader varmt och strålande sol. Det kom in en mörk dimma över oss nästan precis när vi kom ner till stranden men lika plötsligt som den kom så försvann den, märkligt…

rastaflata_rastaflator_benalmadena_torremolinos_costa_del_sol

Den här lilla gullungen blev flätad igår. Hon har frågat varje dag efter flätor och igår fick så äntligen dem. En av flätorna gick upp när hon badade i poolen på eftermiddagen. Stackars tös så ledsen hon blev. Då är det tur hon har en mamma som kan fläta. Jag fixade en ny på henne när vi kom upp och glädjen var tillbaka i ett nafs ? Jag såg dock att vissa av gummibanden är på väg att spricka så risken finns att fler går upp. Hoppas dock de håller tills vi kommer hem så får vi byta ut dem då. Hon vill ju såklart visa flätorna för sina kompisar.

Benalmadena_monstera_vattenfall

Benalmadena_konst_art

Benalmadena_glass_hibiskus

Igår lagade och åt vi middag hemma i lägenheten. Jag har åkt på världens förkylning och tyckte det var så skönt att ”slippa” gå ut och äta. Bara sitta hemma i lugn och ro. En kvällspromenad efter maten blev det förstås ändå ? Vädret var ljuvligt, 28 grader trots att solen gått ner. Vi njuter så mycket vi bara kan och skapar minnen att ta med oss in i höstrusket som vi snart möter igen.

Idag är det molnigt. Nattens utlovade åska slapp vi dock. Det ser ut som om det är på väg att spricka upp men gör det inte det tar vi bilen till Nejra som jag berättade om igår. Spännande ?

Vad händer hos er idag?

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *