Mitt glamorösa liv

Godmorgon fredag!!

Som det regnat inatt. Jag hade svårt att sova och även Molly vaknade av regnets ihärdiga piskande mot hennes fönster. Hon kom ner till mig och somnade snabbt om vilket jag tyvärr inte gjorde. Känner mig aningens pömsig idag så det lär bli en tidig kväll.

Efter att jag lämnat barnen på skolan så var jag ute och matade kaninerna. De små godingarnas matskål och bajslåda var helt vattenfyllda trots att de står under tak. Jag städade undan det värsta men det får nog bli en ordentlig städning där så fort regnet bestämmer sig för ta ett uppehåll. Som det är nu så regnar det från och till mest hela tiden.

Både min och barnens skola ska springa skoljoggen idag. Kanske inte den roligaste aktiviteten en dag som denna men det är bara att kuta på. Ludvig och Molly fick med sig både extra kläder och skor att ta på sig efteråt så får det bli tvätt av blöta och leriga kläder i eftermiddag.

hemmapsa_uppblasbart_spa_bubbelpool_utomhusspa

Fick även syn på detta mindre roliga när jag var ute hos kaninerna. Locket på vår lilla bubbelpool var helt vattenfyllt. Åh, suck… Första tanken var, jag orkar inte, men jag fick såklart ta tag i det så det inte skulle gå sönder. Jättekul såhär på fredagsmorgonen. Det har varit vatten i/på detta lock många gånger tidigare med tanke på vår regniga sommar men inte så här mycket. Det har alltså regnat galet mycket inatt.

hemmaspa_bubbelpool_uppblasbart_spa

Jag hämtade spann och började ösa. Efter 8 spannar så slutade jag räkna så ni kan ju tänka er hur mycket vatten där var. Spannen rymmer 10 liter… Kanske inte helt genomtänkt att ha Lukas foppatofflar i storlek 44 på mig men de stod närmst så så fick det bli. Jag har ju storlek 36 i skor och att stappla fram i förstora gummiskor på blött trädäck med en tung spann i händer gav mig en riktigt spännande morgon. Eller inte… Jag halkade såklart. Föll som en fura och landade platt på baken. Vilken syn 😂😂 Där sitter jag på ett blött trädäck med en spann vatten över mig. Blev så häpen att jag bara skrek rakt ut. Kaninerna blev rädda och for in i sitt hus och jag kollade ut mot gatan så ingen hade sett mig. Varför gör man alltid så? Kollar så inget sett… Det hade ju egentligen varit mycket bättre om något sett så man kunde fått hjälp om det behövdes. Nu behövde jag som väl var ingen hjälp. Ingen skada skedd här mer än en öm bakdel 😉

hemmapsa_bubbelpool_uppblasbart_spa_spabad_skydd_till_varmepump

Genomblöt fortsatte jag att tömma ut det sista vattnet. Skönt att få det gjort men jag lär får göra om det ikväll om det ska fortsätta regna såhär. Blir dock lite orolig för poollocket. Det har blivit så uttöjt på grund av tyngden av allt regnvatten… Jag hoppas det inte blivit skörare och spricker. Funderar på någon annan form av lock. Något lite stabilare och fastare. Finns det? Någon som har uppblåsbart spabad hemma och har koll på tillbehör till dessa? Tipsa mig gärna :)

tvatthog_skjutvagg_ekdorr_vaggpanel_vit_panel_pa_vagg

Nehepp, nu ska jag ta min ömma bakdel och fortsätta med fredagsfixet här hemma. Tvätthögarna ska betas av och dammsugaren ska få jobba en stund. Ja, detta var starten på min fredag. Har jag inte ett glamoröst liv så säg 😉

Vad gör ni idag?

Kram Annika

2 reaktioner på ”Mitt glamorösa liv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: annika_lilja@hotmail.com