Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: annika_lilja@hotmail.com

Höstskor till kidsen

hostskor_till_barn_skopunkten_bambu_singel_fintradgard

hostskor_till_barnen_fashion_for_kids_skopunkten_ta_tre_betala_for_tva

hostskor_allvadersskor_goretex_vattenavvisande_icelock_treksta_team_sportia_tre_for_tva

Hej på er!

Alltså vilket busväder vi har idag. Regn, rusk och grått så långt ögat kan nå. Nu är hösten verkligen här med full styrka. Det har varnats för storm ikväll men jag hoppas vi klarar oss från den. Tycker det räcker såhär inte behöver det väl blåsa också…

I helgen som gick var vi iväg och fyllde på barnens skoförråd. De behövde nya höstskor och det var verkligen i sista minuten då vädret slog om dagen efter och hösten gjorde entré.

Molly valde ett par svarta kängor och Ludvig ett par blå lite högre sneakers. Den blå färgen är verkligen supersnygg och passar till allt. Både han och jag är så nöjda med dem. Eftersom det var tre för två så blev det även ett par stövlar till Molly. Då stövlarna är fodrade så får de stå och vänta ett tag innan de används.

Det blev även vars ett par allväderskor i goretex som står emot fukt och väta. Perfekt i detta väder… Även där jag köpte dessa var det tre för två så de kombinerade jag med friluftsskorna till mig som jag visade här. 

Nehepp, nu börjar det dra ihop sig för att åka till kören med Molly och Lovisa. Usch, det är knappt man vill gå ut till bilen i detta ösregn… men… jag är innerligt tacksam att jag har en bil i detta läget.

En mysig lillördag önskas er alla!

Stor kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *