Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

Helgen som gick

Godkväll sköna söndag!

Hoppas ni alla fina bloggläsare haft en fin helg. Här kom och gick den i en rasande fart. Gårdagen regnade bort och vi gjorde inget mer än mös, tittade på film och pysslade inne hela dagen. När kvällen kom blev vi lite rastlösa, klädde oss i regnkläder och gav oss ut i skogen. Blöta blev vi men så skönt ändå. Vi gick en sväng, kastade sten i ån och lekte lekar som gjorde oss om möjligt ännu mer blöta och geggiga ?

lek_i_regn_regnklader_lager157

Vi delade in oss i två lag och smög och spejade på varandra. På bilden här ovan överraskar och tar Ludvig och jag Mikael och Molly på bar gärning. De hade smugit och ställt sig bakom skyttepaviljongen för att hoppa fram och skrämma oss. Vad de inte visste var att jag såg när de smög iväg så Ludvig och jag tog bakhållet och skrämde dem istället där de stod och lurpassade på oss. Ha ha, jättekul ??

hopp_i_vattenpol_regnklader_lager157

lek_regnet_regnklader_lager157_ny_keps

Ett riktigt mysigt avslut på en lite halvseg dag.

renovera_mala_dorr_sparrgrund

Dagen idag har varit av den lite mer aktiva sorten. Vi har verkligen hunnit med massor men så har vädret varit betydligt mycket bättre också. Uppehåll och soligt nästan hela dagen. Jag satte igång direkt efter frukosten med att måla en dörr. Den har varit i behov av renovering länge och nu tog jag äntligen tag i det. Grundmålade en gång och under tiden som den torkade så åkte vi till Väla. Barnen var i behov av höstskor och det fixade vi med råge idag. Tre par till Molly och två par till Ludvig. De blev så nöjda och jag med. Visar er deras skor i ett annat inlägg.

friluftsskor_walkingskor_merrell_goretex_gore_tex_dam_shoe

Även jag fick ett par skor minsann ? När vi kom till kassan i sportaffären i vilken vi köpte två par av barnens skor så frågade expediten mig om jag hade koll på att det var ”tre för två på alla skor”. Det hade jag inte men tackade för att hon berättade och gick iväg för att kolla efter ytterligare ett par. Eftersom jag länge varit i behov av ett par walkingskor som tål väta så provade jag några sådana. De flesta damskorna började på storlek 37 vilket blev alldeles för stort för mina bebisfötter. Efter lite letande så hittade vi de på bilderna ovan i min storlek. Så snygga och sköna och satt dessutom som om de var gjorda för mig. Såklart fick de följa med hem. Materiell lycka när den är som bäst ?

Hemma igen så var det dags för en ny strykning av dörren. Nu började den bli riktigt vit och fin men ytterligare två strykningar hann jag med idag. Nu är den klar och jag är så nöjd. Ska visa er lite före och efter bilder här framöver. Lite mörkt att fotografera nu ikväll.

Ja, en cykelrunda och lite trädgårdsfix har vi också hunnit med denna söndag. Klippt gräs, rensat ogräs och monterat ner studsmattan. Passade på att göra det idag när det var uppehåll så den var torr och fin när den lades undan. Sammanfattningsvis bestod helgen av en riktig slappedag och en härligt aktiv dag. Känner mig nöjd och redo att ta mig an en ny vecka imorgon ? Ni då, vad har ni hittat på i helgen?

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *