Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: annika_lilja@hotmail.com

Annons

Sovmorgon – vad är det??

barnkalas_presenter_marmor_marmorbord_runt_ittala

Godmorgon lördag!

La mig sent, vaknade tidigt… Det här med sovmorgon är ett mysterium för mig. Hur lär man sig sova länge på morgonen??? Igår var vi iväg på middag hos våra vänner. Gick hem strax efter 23, tittade på film och somnade inte förrän efter 1 och ändå vaknar jag halv sex idag. Det är tiden jag alltid brukar vakna men jag brukar inte vara uppe till efter 1 så man kan ju tycka att jag borde kunna sova iallafall någon timme längre då men nej, icke. Vaknar klar vaken samma tid som alltid. Visst är det bra med en inbyggd klocka i kroppen men jag önskar att jag kunde ställa om den någon gång ibland. Ja ja det är bara att fånga dagen, le och vara glad :)

barnkalas_sla_in_present_till_kalas_meandi_fashion_for_girls

barnkalas_sla_in_present_till_kalas_meandi_fashion_for_girls

Lilla Mollymys vaknade runt halv åtta och kom ner och gjorde mig sällskap. Hon ska på kalas idag till två flickor i klassen så vi passade på att slå in deras presenter och skriva gratulationskort åt dem.

barnkalas_sla_in_present_till_kalas_meandi_fashion_for_girls_gratulationskort

Jag frågade om hon ville att jag skulle skriva före på en lapp men nix, det behövdes inte. ”Jag kan faktiskt stava jättemånga ord nu mamma” fick jag till svar. Ja, det kan hon ju min lilla duktiga loppa <3 det är bara mamman som inte riktigt hinner med i svängarna här. Tiden rusar alldeles för fort. Tänk att min minsta lilla bebis är skoltjej nu, galet!

barnkalas_sla_in_present_till_kalas_meandi_fashion_for_girls_ittala

Ja, nu ligger vi här i soffan och myser och väntar på att övriga i familjen ska vakna. Vi får se om de dyker upp snart annars får det bli en mysfrukost bara hon och jag för nu kurrar det i våra magar.

Önskar er alla en riktigt fin lördag!

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons