Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

Rutiner och en soldans

skogspromenad_svampplockning_kantareller_skogens_guld_karl_johan

Godkväll på er!

Hur har ni det? Tillbaka i vardagen igen eller kanske fortfarande semester? Här är vi nu alla tillbaka i ekorrhjulet igen. Vardagen med dess rutiner snurrar på. Skönt… eller? Ja, till viss del men jag skulle ljuga om jag höll med fullt ut. Visst brukar man nicka och hålla med om att det är så skönt med rutiner i tillvaron igen men helt ärligt, jag hade gärna sluppit dem ett tag till. Det är ju så skönt att vakna utan alarm ställt, sitta och njuta av morgonens första kopp kaffe utan stress och ta emot barnen när de vaknar en efter en utsövda och glada. Håller ni med eller gillar ni kanske rutiner bäst? Tidigare var jag en riktig rutinmänniska och mådde inte alls bra av att vara oplanerad. Men nu älskar jag dagar utan planer och rutiner. Kan det vara åldern månne??

På seneftermiddagen idag tog vi en runda i skogen. Solen sken så härligt genom träden när vi kom ut men efter bara några minuter öppnade sig himlen och världens skyfall kom över oss.

Mollys_soldans_dansa_soldansen_plocka_kantareller

Skula_under_trad_plocka_kantareller

Molly dansade soldansen under tiden som vi andra skulade under ett träd i skydd mot regnet. Vet ni vad, Mollys soldans fungerade och vi fick en skön solig runda med några riktigt fina kantarellfynd.

kantarell_kantareller_plocka_svamp

Fin va!?

svampplockare_plocka_kantareller_skogspromenad

Min lille svampplockare ❤️

Vi hittade några stora kantareller annars mest smått men en dryg liter fick vi ihop iallafall. Det är ju så rysligas gott. Molly äter smörstekta kantareller som godis medan Ludvig inte är så förtjust i dem. Han plockar gärna om han slipper äta och visst slipper han det, vi andra äter mer än gärna hans del också ?

mossa_lavar_mossgubbar_kantarellplockning_att_plocka_kantareller

Tyckte dessa små mossformationer var så söta. Som små skogsväsen…

Nehepp, nu ska jag umgås med min kära en stund innan ögonlocken blir alltför tunga ?

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *