Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

Förberedelser

enhorningar_unicorn_enhorningskalas_prinsessnattlinne

enhorning_unicorn_barnkalas_temakalas_enhorningskalas

enhorning_unicorn_enhorningskakform_barnkalas_temakalas

enhorningsservis_engangsservis_pappersservis_unicorn_temakalas_barnkalas_enhorningskalas

Godkväll på er!

Här om veckan kom det ett paket. Ett efterlängtad sådant. Molly öppnade försiktigt och blev gladare och gladare för varje sak hon packade upp. Det börjar dra ihop sig för barnkalas och jag tror nog ni kan gissa temat 🙂 Ja, just det. Ett enhörningskalas ?

Imorgon är det dags och ikväll har vi byggt upp en hinderbana och förberett uppdrag för alla små enhörningar att lösa. Några små överraskningar som inte ens Molly vet om kommer också att dyka upp. Åh, det ska bli så kul. Jag är mist lika taggad som Molly. Älskar att planera och fixa inför fest 🙂

Först tyckte jag det var ett lite klurigt tema att komma på aktiviteter till men efter att familjen klurat lite  tillsammans så tror jag nog att vi fått till ett riktigt bra koncept. Nu hoppas jag bara att allt går hem och att både Molly och hennes gäster kommer att ha ett par roliga timmar tillsammans.

Nehepp, nu ska jag kika lite på friidrotts VM innan det är dags att hoppa i säng. Önskar er alla en fortsatt fin torsdagskväll.

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *