Det ska vara enkelt att baka och laga mat. HĂ€r hittar du just de enkla, snabba men Ă€ndĂ„ fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, tvĂ„ koppar mode och litervis med familjelycka. VĂ€lkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: annika_lilja@hotmail.com

Annons

Molly 7 Ă„r 💗💕

fodelsedag_heliumballong_sifferballong_molly_sju_ar

TĂ€nk för 7 Ă„r sedan…

Ja, dĂ„ hade vĂ„r lilla minsting precis kommit till vĂ€rlden. SĂ„ efterlĂ€ngtad och Ă€lskad frĂ„n första stund 💗

IgĂ„r kvĂ€ll hade hon förstĂ„eligt nog svĂ„rt att somna. Vi nattade henne i vanlig ordning och sedan var jag uppe hos henne en extra gĂ„ng och sjöng natti-sĂ„ngen igen. Efter en stund kom hon Ă€ndĂ„ nertassande och la sig i vĂ„r sĂ€ng. Mikael och jag satt och tittade pĂ„ tv och efter ungefĂ€r en kvart kom hon ut till oss och kröp upp i mitt knĂ€. Jag Ă€r inte trött och jag kan inte somna för jag Ă€r sĂ„ himla nervös för imorgon Lilla skruttan, klart det Ă€r spĂ€nnande att fylla Ă„r. Vi gick in sovrummet och jag bĂ€ddade ner oss bĂ„da, hon skulle ju vĂ€ckas tidigt dĂ„ det inte bara var födelsedag utan ocksĂ„ start pĂ„ fritids sĂ„ hon behövde komma i sömn. Efter fem minuter sov hon djupt sĂ„ visst var hon trött 💗

fodelsedagsfirande_vi_gratulerar_heliumballong_sifferballong

fodelsedagsfirande_molly_sju_ar_ja_ma_hon_leva

fodelsedag_sju_ar_barbie_bil_och_slap_hastslap

molly_sju_ar_vi_gratulerar

NĂ€r vi kom in och sjöng för henne imorse sĂ„ sken hon som en sol och deklarerade att hon vĂ€ntat jĂ€ttelĂ€nge pĂ„ oss 😊 Hon blev sĂ„ glad för alla presenter hon fick och det blev mĂ„nga glada utrop nĂ€r hon öppnade. Lukas, som Ă€r ledig, gick upp tidigt för att vara med pĂ„ morgonfirandet men Hampus saknade vi dĂ„ han redan hunnit sticka ivĂ€g till jobbet.

sova_med_flator_inbakad_flata_lockigt_har_spegelskap_i_badrum

Födelsedagslockar đŸ’đŸŒ

molly_sju_ar_fodelsedag_orhange_syskonkarlek_gant

molly_sju_ar_vit_kladdkaka_smarties_jordgubbsstrossel_ja_ma_du_leva

blasa_ut_ljusen_pa_tartan_tartljus_vit_kladdkaka

Ja mĂ„ du leva, ja mĂ„ leva, ja mĂ„ du leva uti hundrade Ă„r…

Efter önskemat, asiatiskt, till middag blev det tÄrta och sÄng.

fodelsedag_ja_ma_du_leva_kladdkaka_fira

Lilla Ă€lskade gosetösen 💗

Jag frÄgade precis Molly vad som varit bÀst och sÀmst med födelsedagen och fick dÄ detta svar:

BĂ€st:

Att alla Àr snÀlla.

Att jag fÄtt sÄ fina presenter.

Att jag Àtit kinamat och tÄrta.

SĂ€mst:

Att ni ska börja jobba just pÄ min födelsedag.

Att jag grÄtit pÄ fritids.

Att dagen har gÄtt alldeles för fort.

Visst verkar det som om hon Ă€r nöjd med sin dag 😊 Att det Ă€r trĂ„kigt att vi börjat jobba idag kan jag faktiskt hĂ„lla med henne om. Det hade varit mysigt att vara hemma idag ocksĂ„ men thatÂŽs life. SĂ„klart vĂ€ldigt trist att hon varit ledsen pĂ„ fritids ocksĂ„ men det gick över snabbt igen. Hon hade lĂ€ngtat efter mamma vilket inte Ă€r sĂ„ konstigt sĂ„hĂ€r första dagen efter en lĂ„ng ledighet. I det stora hela sĂ„ har dagen varit riktigt toppen sĂ€ger hon 😀

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Annons