Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: annika_lilja@hotmail.com

Annons

Kasta snöboll och rulla sig i snö, i AUGUSTI!!

Hallå där ute!

Hoppas dagen varit till belåtenhet. Här hemma har vi fixat och donat hela dagen. Idag har det minsann varit fint väder. Soligt och hyfsat varmt så det har blivit en hel del uteaktiviteter också, härligt! Jag börjar få ordning på vår altan nu och ska alldeles strax visa bilder, ska bara knäppa av någon när det är mörkt också så ni får se så mysigt det är när beslysningen är tänd.

hemmaspa_spabad_bubbelpool_snoboll

spabad_hemmaspa_uppblasbart_spa_bubbelpool

spa_spabad_bubbelpool_uppblasbart_utespa

Barnen har badat idag, riktigt länge. Flera timmar satt de där i lilla poolen och hade det gott. Detta lilla spabad är tveklöst sommarens bästa investering. Så många timmar vi tillbringat här i, underbart!

Ser ni att det kommer en boll som Ludvig fångar på bilderna här ovan? Snyggt fångat 😊 men vet ni vad?? Det är ingen vanlig boll utan en snöboll! Vi har frostat av kylen här i eftermiddags, ytterst stort behov av det, och då passade Mikael på att samla ihop is från den och busa med barnen. ”Fånga” ropade han och kastade snöbollen till dem. Gissa om de blev förvånade när de märkte vad det var. Snö i augusti, superkul 😀

frosta_av_frysen_rulla_sig_i_sno_spabad_bubbelpool

Mikael samlade ihop mer is/snö och hällde ut på trädäcket (jag sa att behovet av avfrostning var stort 🙈) och sen var busandet igång. Barnen stampade och rullade sig i snön och sedan sprang de och värmde sig i poolens 34 gradiga vatten. Om och om och om igen. De hade så kul och jag tror deras skratt och skrik hördes i hela kvarteret. Underbart 😂

Nu sover busungarna gott och även jag ska strax bädda ner mig och läsa några kapitel i min bok innan det är dags för mig att sova.

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons