Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

Wow, vilken egoboost ?

egoboost_ung_facebook_test

Välkommen måndag! 

Ha, ha vilken egoboost jag fick denna morgon ? Scrollade igenom Facebook och gjorde ett av deras test som brukar cirkulera runt där. En ansiktsanalys där jag fick veta hur gammal eller rättare sagt ung jag såg ut att vara. 25 år!! Det ni, det gjorde min dag. Perfekt start på en ny vecka för visst stämmer väl dessa tester ?

Vad händer hos er då? Vi ska ha grillmys med goda vänner ikväll men innan dess tänkte jag hinna med lite fix både ute och inne. Inget regn idag så då gäller det att passa på. Jag ska även bestämma vilka bilder jag ska  förstora på barnen och få iväg en beställning av dessa. Planerar en tavelvägg över soffan i vardagsrummet. Kommer bli så bra när det blir klart. Men nu ska jag äta lite. Magen kurrar och ropar efter dagens första mål.

En fin måndag till er alla ?

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *