Det ska vara enkelt att baka och laga mat. HĂ€r hittar du just de enkla, snabba men Ă€ndĂ„ fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, tvĂ„ koppar mode och litervis med familjelycka. VĂ€lkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: annika_lilja@hotmail.com

Annons

Wow, vilken egoboost 😀

egoboost_ung_facebook_test

VÀlkommen mÄndag! 

Ha, ha vilken egoboost jag fick denna morgon 😊 Scrollade igenom Facebook och gjorde ett av deras test som brukar cirkulera runt dĂ€r. En ansiktsanalys dĂ€r jag fick veta hur gammal eller rĂ€ttare sagt ung jag sĂ„g ut att vara. 25 Ă„r!! Det ni, det gjorde min dag. Perfekt start pĂ„ en ny vecka för visst stĂ€mmer vĂ€l dessa tester 😉

Vad hÀnder hos er dÄ? Vi ska ha grillmys med goda vÀnner ikvÀll men innan dess tÀnkte jag hinna med lite fix bÄde ute och inne. Inget regn idag sÄ dÄ gÀller det att passa pÄ. Jag ska Àven bestÀmma vilka bilder jag ska  förstora pÄ barnen och fÄ ivÀg en bestÀllning av dessa. Planerar en tavelvÀgg över soffan i vardagsrummet. Kommer bli sÄ bra nÀr det blir klart. Men nu ska jag Àta lite. Magen kurrar och ropar efter dagens första mÄl.

En fin mĂ„ndag till er alla 💗

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Annons