Det ska vara enkelt att baka och laga mat. HĂ€r hittar du just de enkla, snabba men Ă€ndĂ„ fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, tvĂ„ koppar mode och litervis med familjelycka. VĂ€lkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: annika_lilja@hotmail.com

Annons

50+45+20 🎉

takkrona_honsnat_ljusslinga_diy_gor_som_ernst_ernstifiera_ernstat

Sköna söndag!

Söndag = vilodag! Japp, sÄ fÄr det bli :)

IgĂ„r var vi pĂ„ en hejdundrande 115 Ă„rsfest. SĂ„ fantastiskt kul, gott, mysigt, trevligt, gemytligt, sĂ€llskapligt, glatt… Ja, jag skulle kunna rada upp hur mĂ„nga adjektiv som helst hĂ€r för att beskriva kvĂ€llen men jag tror ni förstĂ„r. Vi hade helt enkelt en superbra kvĂ€ll! Till och med vĂ€dret som inte visat sig frĂ„n sin bĂ€sta sida denna sommar bestĂ€mde sig för att leverera. Vilken sommarkvĂ€ll. Sol, vindstilla, varmt och hĂ€rligt!

badhytt_lekstuga

Kusinerna myser i badhytten efter ett lÄngt och skönt bad <3

mor_och_dotter_sommarfest

Syster, jag och mamma njuter i kvÀllssolen.

Min bror, svÀgerska och brorson firade sina födelsedagar med en sommarfest. En hÀrlig blandning pÄ folket som var dÀr och jag tror att alla hade precis lika kul. Molly, som var yngst, roade sig fullt ut och höll igÄng Ànda tills det var dags att Äka hem i sena natten.

partytalt_hyra_talt_och_mobler

Ett rejÀlt partytÀlt var uppsatt i trÀdgÄrden. Camilla hade pyntat sÄ fint och minsann Ernstat lite ocksÄ. PÄ inlÀggets första bild ser ni hennes fina egentillverkade takkrona av hönsnÀt.

hemmapool_hemmaspa_tradack_nattadopp

hemmapool_hemmaspa_tradack_nattadopp

Nattadopp i en 33 gradig pool :)

uteplats_tradack_sommarfest

Jag fotograferade inte mycket under kvÀllen, hade inte ens kameran med mig, men nÄgra fÄ bilder klickades av med mobilen. En kvÀll jag tar med mig och bevarar som ett varmt minne tillsammans med alla fina partyprissar.

TACK Lars, Camilla och Filip för Ärets sommarfest!!

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Annons