Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

50+45+20 ?

takkrona_honsnat_ljusslinga_diy_gor_som_ernst_ernstifiera_ernstat

Sköna söndag!

Söndag = vilodag! Japp, så får det bli 🙂

Igår var vi på en hejdundrande 115 årsfest. Så fantastiskt kul, gott, mysigt, trevligt, gemytligt, sällskapligt, glatt… Ja, jag skulle kunna rada upp hur många adjektiv som helst här för att beskriva kvällen men jag tror ni förstår. Vi hade helt enkelt en superbra kväll! Till och med vädret som inte visat sig från sin bästa sida denna sommar bestämde sig för att leverera. Vilken sommarkväll. Sol, vindstilla, varmt och härligt!

badhytt_lekstuga

Kusinerna myser i badhytten efter ett långt och skönt bad <3

mor_och_dotter_sommarfest

Syster, jag och mamma njuter i kvällssolen.

Min bror, svägerska och brorson firade sina födelsedagar med en sommarfest. En härlig blandning på folket som var där och jag tror att alla hade precis lika kul. Molly, som var yngst, roade sig fullt ut och höll igång ända tills det var dags att åka hem i sena natten.

partytalt_hyra_talt_och_mobler

Ett rejält partytält var uppsatt i trädgården. Camilla hade pyntat så fint och minsann Ernstat lite också. På inläggets första bild ser ni hennes fina egentillverkade takkrona av hönsnät.

hemmapool_hemmaspa_tradack_nattadopp

hemmapool_hemmaspa_tradack_nattadopp

Nattadopp i en 33 gradig pool 🙂

uteplats_tradack_sommarfest

Jag fotograferade inte mycket under kvällen, hade inte ens kameran med mig, men några få bilder klickades av med mobilen. En kväll jag tar med mig och bevarar som ett varmt minne tillsammans med alla fina partyprissar.

TACK Lars, Camilla och Filip för årets sommarfest!!

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *