Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: annika_lilja@hotmail.com

Annons

Klurigt beslut ;)

Godmorgon soliga lördag!

Eller ja, det har väl nästan hunnit bli förmiddag nu…

Vi hade en liten fotoshoot här på morgon, maken och jag. Ha ha det låter något men riktigt så roligt ska vi inte ha 😉 Mikael fotograferade mig i min nya klänning då jag står inför ett lite klurigt beslut med den.

odd_molly_klanning_hellang_solglasogon

hellang_sidenklanning_odd_molly_glasogon_trollhassel

om_odd_molly_klanning_hel_lang_solglasogon

Alltså, den är helt ljuvlig i ett så fantastiskt material som böljar så härligt om benen när jag går. Jag älskar den och är verkligen nöjd med hur den sitter på. Men… nu till mitt lilla problem. Jag har så svårt för hellånga klänningar. Retar mig på hur fötterna liksom fastnar och man nästan snubblar. Önskar så att jag var en sån tjej som kunde gå och trivas i hellångt för det är ju så snyggt.

Nu har jag tänkt att jag ska klippa av och lägga upp den. Men då kommer nästa fråga…

om_odd_molly_sidenklanning_hellang

Såhär i denna längd? Fortfarande lång men jag kan gå utan problem och klänningen kommer fortfarande att bölja runt benen. Eller…

om_odd_molly_klanning_att_sy_upp_en_klanningSåhär, i denna knäkorta längden som jag egentligen trivs allra bäst i? Ja, ni ser vilka beslut jag har att fatta denna lördagsmorgon. De måste dessutom fattas och verkställas idag då tanken är att jag ska använda klänningen ikväll. Åh, hjälp mig!! Vilket blir bäst? Vågar jag? Tänk om det inte blir bra… Det är ju en rätt dyr klänning… Men å andra sidan så kommer jag inte att använda den som den är nu och då är det väl ändå bättre att fixa till den så den passar mig… Vad tycker ni? Hellång, vadlång eller knälång?

Ljuvlig klänning vilket som <3

odd_molly_klanning_siden_sommar

Så här ser mönstret och färgerna ut på sidorna av klänningen. Så somrigt och fint :)

Nehepp, lite frukost till sjusovarfamiljen nu innan det är dags att plocka fram symaskinen… eller…

Kram Annika

2 reaktioner på ”Klurigt beslut ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons