Det ska vara enkelt att baka och laga mat. HĂ€r hittar du just de enkla, snabba men Ă€ndĂ„ fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, tvĂ„ koppar mode och litervis med familjelycka. VĂ€lkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: annika_lilja@hotmail.com

Annons

Gullunge 💕

gullunge_molly_lagstadiet_hjalpreda_meandi

fokus_jordprover_nta_meandi_sommarklanni g_pippilottor

GodkvÀll pÄ er!

IgĂ„r var Molly med mig en stund pĂ„ jobbet. Först agerade hon fröken och satt och jobbade vid mitt skrivbord för att sedan, nĂ€r det var dags att slĂ€ppa in alla barnen, bli en av mina elever 😊 Min stora lilla duktiga tjej. Hon var med och undersökte olika jordprover och samarbetade sĂ„ fint med en flicka i klassen.

”Jag tror jag kan börja i trean nu” sa hon stolt nĂ€r vi pratade igenom dagen nĂ€r jag nattade henne pĂ„ kvĂ€llen. Gullungen 💕

Idag Ă€r jag sliten som jag vet inte vad. Börjar minsann undra om jag gĂ„tt och blivit allergisk pĂ„ Ă€ldre dar… GĂ„r och drar pĂ„ en envis förlylning (Ă€nda sen pĂ„sk) som jag inte blir av med. Tung huvudvĂ€rk och dessutom sĂ„ grymt trött hela tiden. Somnar tidigt pĂ„ kvĂ€llarna och kĂ€nner mig som sagt allt annat Ă€n pigg under dagarna. Är det nĂ„gon form av pollenallergi mĂ„ntro?

Nu blir det soffmys resten av kvĂ€llen, eller sĂ„lĂ€nge jag kan hĂ„lla mig vaken 😉😮

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Annons