Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: annika_lilja@hotmail.com

Annons

WOW!!

Ja, wow!!

Vilken helg vi haft. Verkligen fullspäckad av fantastiska fester, så grymt kul alltihop. Det började i fredags…

vi_tva_karlek_trotjanarmiddag

Vi ❤

Mikael var, som trotjänare i företaget han jobbar på, bjuden på fin middag på anrika Stensmölla. Han blev rejält tackad med tal, god middag och en Tag Hour klocka för lång och trogen tjänst efter sina drygt 25 år som anställd. Jag blev så rörd och otroligt stolt över min make. Det var inga dåliga saker som de tackade honom för ❤

trotjanarmiddag_25_ar_stenamolla_perstorp_ab

Vi åt och drack väldigt fint, gott och lyxigt och hade en mycket trevlig kväll tillsammans med andra trotjänare och representanter för företaget.

Så kom lördagen…

Alltså, jag bara ler när jag tänker på gårdagen. Helt galet vilken dag, kväll och natt vi hade 😃 Det var cykelfest här i vårt område med omnejd. 47 glada par var anmälda och vi cyklade runt till varandra för att avnjuta olika rätter. Vi hade ingen aning om vart vi skulle cykla eller vilka gäster som skulle komma hem till oss. Strax innan det var dags att ge sig iväg öppnade vi ett kuvert för just den rätten vi skulle till och där i låg då en adress. Vi cyklade dit och träffade sällskapet för den måltiden. Superkul!

cykelfest_sondrabycykelfest2017_matteus_keramik_spets_tallrik

Mikael och jag stod för huvudrätten. Det var så kul när våra gäster började cykla in, vi hade ju som sagt ingen aning om vilka som skulle komma. Två av paren kände vi relativt väl men det tredje bara flyktigt. Nu, däremot, känner vi alla varandra 😊 Så kul vi hade. Högt i tak och lika galna allihopa 😉 Efter två timmar här hos oss var det dags att cykla vidare till efterrätten. Vi fick träffa ett nytt gäng och även här fanns det mer och mindre bekanta ansikten.

cykelfest_cykelko_sondrabycykelfest2017

Cykelkön fylls på vid uppsamlingsplatsen 😊

När tiden för efterrätten närmade sig sitt slut så satte vi oss på våra cyklar igen och cyklade vidare till nattens festligheter. Festarrangörerna hade abonnerat en restaurang/pub där hela cykelgänget sedan fortsatte festligheterna långt ut på natten.

maskrosor_maskrosfalt_mina_barn_beljana_a_molly_ludvig_skjuta_maskros

Idag är vi förståeligt nog lite möra och trötta. Ingen betongkeps eller så men sådär lite lagom sega 😉 Vi har varit ute på en skogspromenad med barnen men så mycket mer än så har vi inte aktiverat oss. Solstolen har blivit väl använd och soffan är väldigt bekväm här för tillfället 😴

Sammantaget en helt fantastisk helg! Det var väldigt längesen jag skrattade så mycket som jag gjorde igår, trodde nästan inte jag kunde skratta så längre… men det kunde jag och det känns i kindernas skrattmuskler idag. Denna helg kommer jag bära med mig länge länge, helt underbar!

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons