Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: annika_lilja@hotmail.com

Annons

Namnsdag och nyfixat hår

Godmiddag där ute!

Hoppas ni alla har det fint och njuter av att helgen står för dörren.

Annika-dagen idag :) Firar ni namnsdagar? Vi gör det litegrann, iallafall barnens namnsdagar. De brukar få välja efterrätt den dagen något av deras namn står med i almanackan. En fin liten tradition som de uppskattar mycket. Idag är det då min namnsdag men även Mollys. Hon heter också Annika vilket hon stolt deklarerade imorse när hon slog upp sina blå. ”Idag har vi namnsdag mamma och då ska vi välja efterrätt tillsammans” Japp, precis så är det men jag överlät åt henne att bestämma själv. Vi får se vad hon är sugen på. Hon skulle fundera och bestämma sig tills hon kom hem från skolan sa hon.

nyklippt_blond_blondin_kalla_nyanser_spegel_av_gammalt_stallfonster

Jag har firat dagen genom att gå till frissan. 2,5 timme i frisörstolen och håret blev så fint och fräscht igen. Jag är ju ljus i mig själv men tyckte att håret efter vintern blivit så gulnat och trist. En ny lite kallare nyans fick det bli. Känns jättebra och jag är nöjd! Funderar på att köpa ett silverschampo så håret håller sig så här men jag har aldrig tidigare använt det… Har ni tips på något bra?

Vad händer annars idag? Här är det inte så mycket på agendan. Barnen ska ha bästisarna med sig hem från skolan och ikväll ska Lukas ha ett gäng kompisar här på förfest. Annars inget. Känns rätt skönt det också. En lugn och skön fredag och jag önskar er detsamma!

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons