Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: annika_lilja@hotmail.com

Annons

Väder & minnen

Hej tisdag!

Frostigt och kallt med ymnigt snöfall för att i nästa stund vara solsken och ljum värme. Nu börjar man (läs jag) bli hyfsat trött på detta aprilväder. Måtte det snart bestämma sig för såhär är det ju bara trist. Hur ska man klä sig? Hur ska man klä barnen? Jag köpte nya fina vårjackor till de små för någon vecka sedan. Dessa hann de inviga och använda ett par dagar innan jag fick plocka fram vinterjackorna igen. Suck, pust, stånk och stön. Jag vet, det är inte lönt att reta sig. Vädret går ju inte att påverka hur gärna vi än vill men jag klagar lite iallafall 😉

lanzarote_resa_med_barn_strand_vagor

💗

Idag kom denna bilden upp som en påminnelse på Facebook. Jag gillar verkligen dessa påminnelser man får där. Sådant man sedan länge glömt poppar upp igen som fina minnen vilket också medför att man minns andra saker som hör samman med just den händelsen.

Denna ljuvliga bild på barnen som poppade upp idag togs för tre år sedan. Vi tillbringade påsken på Lanzarote det året och hade fantastiskt väder. Denna strand som barnen sitter på här var vår förmiddagsstrand. Vi gick dit och solade och badade varje dag efter frukostbuffén. Stranden låg in i en liten vik och vattnet var så skönt där. Lugnt och stilla utan några större vågor. Perfekt för barnen. På eftermiddagen hade vattnet dragit sig tillbaka ut och stora stenrev blottades och stranden var inte alls lika mysig längre. Tänk vilken skillnad tidvattnet gör. Eftermiddagarna tillbringade vi istället på en betydligt mycket större strand där vågorna gick höga och var vi inte där så promenerade vi runt i byn eller badade i hotellets poolområde.

En så mysig resa som hela familjen var med på. Avkopplande med massor av tid för bara familjen. Underbart!

Det är inte utan att man är sugen på att packa väskorna och ge sig iväg till varmare breddgrader igen. Vi har visserligen planerat att resa till hösten men just nu känns det väldigt avlägset. Får kanske kika och se om det finns något spännande resmål någon av långhelgerna som ligger framför oss nu i vår…

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons