Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: annika_lilja@hotmail.com

Annons

Viktigt besök :)

paskagg_paskgodis_paskhare_aggjakt_bambu_tradgard

Hej fredag!

Så var det långfredag. Dagen bjuder på påskens hittills bästa väder, lite sol och moln om vartannat men än så länge inget regn. Jag hoppas det håller sig så för idag tänkte vi ge oss iväg på blåsippsjakt. Det blev inget av det häromdagen då vädret inte alls var på vår sida.

aggjakt_paskagg_paskhare_fashion_for_boys_kappahl_hampton_republic

aggjakt_paskhare_tradack_kabeltrumma_molly_frulilja

Igår kom minsann påskharen förbi. Ni kan säkert gissa barnens glädje :) Påskharen var ett par dagar tidig men han har ju så många trädgårdar han ska hinna förbi nu i påsk. Barnen tyckte det var bra att han var tidig. Hans besök är ju väldigt viktigt såhär i påsktider :)

ludvig_paskagg_paskhare_aggjakt_i_tradgarden

Vars en påse och vars ett ägg fanns gömda i trädgården. Även ungdomarna och Mikael fick ut och leta. En så rolig tradition som jag är uppväxt med och som jag sedan fört vidare till mina barn. Jag hoppas verkligen att de kommer att fortsätta med den när de får barn. Överraskningar och presenter blir man aldrig för stor för.
paskpresent_henri_lloyd_vikingar_sune_bok_pyssel_lego_harvax_farfall

I påsarna fanns bland annat vars en Henri Lloyd tröja till mina stora killar. Barnen fick några böcker då det just nu läses väldigt mycket här hemma. Ludvig fick ett nytt sug med läsningen nu efter att Molly knäckt koden och slukar bok efter bok. Det gäller att uppmuntra dem när de är så lässugna. Ludvig är väldigt intresserad av vikingar och jag hittade en så fin bok till honom när Mikael och jag var uppe i Göteborg för några veckor sedan. Både pyssel och enkel fakta, toppen!

paskkarring_paskgumma_paskagg_skartorsdag_meandi

Framåt kvällen fick vi besök av denna lilla godingen. Kan vara den sötaste påskkärringen jag sett <3

Nehepp, nu ska jag in i duschen innan jag tar familjen med mig på blåsippsjakt. Håll nu tummarna för att vi hittar några små blåa skönheter.

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons