Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: annika_lilja@hotmail.com

Annons

Påskhare, operation och en dab ;)

Godkväll på er i stugorna!

Så börjar onsdagen gå mot sitt slut. Idag har jag gått lite som i en dimma. Småförkyld, huvudvärk och en stickande och stramande känsla i mitt operationssår. Jag gjorde en mindre operation i måndags och förmodligen är det väl läkningen som gör att det sticker eller kanske stygnen som retar…?

molly_lagar_mat_korvgryta_tex_mex_taco_gjutjarnsgryta_paskhare

Den här söta lilla påskharen stod för kvällens middag. En riktigt god korvgryta bjöd hon på. Receptet kommer så fort vi skrivit ner det.

Under tiden som Molly lagade mat så var Ludvig på fotbollsträning. Mikael var med och hjälpte till att träna dem idag. De fick verkligen uppleva det så kallade aprilvädret under träningens 1,5 timme. Regn, hagel, blåst och sol i en salig blandning.

ludvig_dab_fotboll_traning_golf

Genomblöt ända in på bara skinnet men roligt hade han haft och valde att hälsa mig en dab när han kom hem. Vad är det med ungar och allt dabande nuförtiden? Gör era barn likadant?

Nu blir det en stunds mys innan läggdags. Tror minsann vi ska provsmaka påskgodiset vi gjorde tidigare idag. Är det påsklov så är det :)

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons