Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: annika_lilja@hotmail.com

Annons

Lightbox

lightbox_ljusbox_ljuslada_interior_barnrum

ljuslada_ljusbox_lightbox_inredning_lampa_interior

Godmorgon!

Barnen fick vars en lightbox i julklapp och wow vilken lyckad klapp. De älskar sina ljuslådor och skriver nya texter i dem titt som tätt. Jag måste säga att även jag är väldigt förtjust i dem och funderar på att köpa en till mig själv också. Hade varit en kul liten inredningsdetalj i hallen kan jag tycka med ett välkomnande eller annat glatt budskap som det första man ser när man kommer in. Får fundera lite på det känner jag :) Har ni någon lightbox? Det har ju varit en fluga nu ett tag och man ser dem på var varannan inredningssida. Superfina, verkligen!

lightbox_ljuslada_lyser_upp_i_morkret

Ett behagligt fint sken när de är tända.

lightbox_ljuslada_interior

Redan på juldagsmorgonen började barnen att pyssla med sina lådor. De har testat diverse texter och figurer och det är ju det som är så bra. Möjligheten till variation är ju näst intill oändlig.

Lillördag idag! Firar ni?

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons