Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: annika_lilja@hotmail.com

Annons

Vi i femman & Bygglov

Hej på er denna tisdag!

Oj vilken dag det är idag! Så spännande och händelserik. Vet ni… Min systerdotters klass har gått vidare i Vi i femman och tävlar idag i kvartsfinalen som sänds i radio. Det är stort och så spännande. Som om detta inte var nog så tävlar en annan årskurs fem i vår kommun på torsdag. Häftigt! Vi kommer sitta klistrade framför radion och hålla alla tummar för att de ska gå så bra som möjligt för dem. Eller radion… Har man ens det nuförtiden? Nej, vi kommer sitta klistrade framför mobilen och lyssna på radiosändningarna :)

simma_med_delfiner_i_turkiet_vi_i_femman

Heja mosters tös!! Ikväll håller vi tummarna för dig och hela din duktiga klass <3

Rattar ni in Radio p4 lite senare i eftermiddag kl. 17.00 så kan ni lyssna på tävlingen.

varmlandska_far_matas_med_bjork

En härlig sommarbild från vännernas gård.

Som ni ser på rubriken så händer det lite mer spännande saker idag. Det Bygglov på tv och just ikväll så handlar programmet om nära vänner till oss. Våra vänner som bor supermysigt precis vid Söderåsens kant har fått hjälp av Bygglov att fixa till sitt boningshus. Det har varit så spännande alltihop och nu äntligen ska programmet sändas. Vi kommer alltså att sitta klistrade ytterligare en gång ikväll :) Framför tv´n klockan åtta! Titta ni med.

Ha nu en fortsatt fin tisdag och håll gärna en tumme eller två för barnen i Vi i femman.

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons