Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: annika_lilja@hotmail.com

Annons

And the winner is…

 

vinnare_vi_i_femman

🎉 Våra fantastiska femmor 🎉

Wiho, de VANN! Våra superduktiga femmor VANN! Det var en riktigt spännande tävling och båda lagen var väldigt duktiga. Min skolas femmor låg under med 14-22 i halvlek men vilken vändning de gjorde i rond två. De plockade poäng efter poäng och tog hem kvartsfinalen med 31-28. Stort stort grattis till klassen, klassens pedagoger och en extra grattiskram till mosters älskling ❤

GRATTIS!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons