Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

Hjälp önskas kring aktivitetsband

Hej måndag!

Jag är så sugen på att skaffa mig ett aktivitetsarmband men det finns ju en uppsjö där ute. En mängd olika märke och funktioner. Först tänkte jag mig ett väldigt enkelt sådant som bara precis typ räknar steg och mäter sömn men nu när jag har läst på lite mer och ser hur många olika funktioner det finns så blir jag fundersam och tänker att jag kanske ska ha ett som klarar lite mer. Har ni några tips att ge? Både på märke och på vilka funktioner som är bra att ha?

aktivitetsarmband_fitbit_polar_nike_garmin

Bilder lånade från Google.

Dessa fyra märken har jag kikat lite närmare på – Fitbit , Polar, Nike och Garmin. Men… som sagt, det är en djungel och ju mer jag läser desto mer förvirrad blir jag… Är det någon av er som använder något av dessa? Vad tycker ni isåfall? Tacksam för alla tips och tankar ni vill dela med er av.

En riktigt fin måndag önskas er alla ?

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *