Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: annika_lilja@hotmail.com

Annons

Liten & ynklig…

sjuk_emoji_ynklig_krasslig

Hej!

Kikar in för ett ynkligt litet hej så här på förmiddagskvisten. Emojibilden här ovan är en klockren beskrivning av mitt mående för tillfället. Det flög på mig inatt, hög feber och en fruktansvärd huvudvärk. Jag hade en sån värk i nacken och ut i högra axeln hela dagen igår. Nackspärr tänkte jag men det var säkert en start till vad som sedan kom under natten. Jag hade svårt att sova då huvudet, särskilt baknacken, värkte och det kröp i hela kroppen. Framåt småtimmarna, efter en hel del vandrande från badrummet till soffan till sängen om och om igen, så kom febern. Jag kände riktigt hur den tog över min kropp. Lite läskigt och jag kan inte påminna mig om att jag känt något liknande tidigare. Jag blev helt utslagen och slocknade på soffan. Vaknade i en svettig hög strax innan fem tog ett par värktabletter och somnade sedan om ett par timmar när familjen åkt till jobb och skola vid halv åtta.

Nu känner jag att det börjar bli dags för en ny omgång värktabletter. Huvudvärken börjar bli tyngre igen och jag fryser. Vad tror ni? Är det influensan som är på besök? Usch, jag som nästan aldrig är sjuk… Känner mig så liten och ynklig 😔 Hoppas bara de andra klarar sig för detta är inte kul.

I helgen förberedde jag några inlägg till bloggen så om ni kikar in lite senare i eftermiddag så blir ni bjudna på riktigt goda, fluffiga och saftiga kanelbullar. Gott va 😍

Hoppas ni alla är friska och krya och njuter av dagen!

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons