Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: annika_lilja@hotmail.com

Annons

Lite roligt och lite tråkigt…

mollys_bebis_skada_friidrott_inomhussasongen_slut

Finaste lilla dockmamman 💕

Godmorgon!

Så var hela familjen Lilja tillbaka i vardagen. Det gick förvånansvärt lätt att få upp barnen imorse, skönt, hoppas det fortsätter så.

Sent igår eftermiddags blev jag minsann mormor igen, femte lilla barnbarnet 😊😉 Det var en rolig överraskning må jag säga. Molly fick en liten gosse som hon gav namnet Oskar. Hon är så söt när hon pysslar med sina dockor. Det är med sådan inlevelse och kärlek. Vår lilla dockmamma, hon kommer bli en fantastisk mamma när den dagen kommer ❤

Ungefär vid samma tid så var Hampus hos sin sjukgymnast. Mikael var med honom och det var inga roliga besked de fick där. Jag vill inte gå in djupare på vad som sades mer än att inomhussäsongen  tyvärr är slut för Hampus. Det blir ingen träning på en tid framöver, inga tävlingar och inget SM. Större undersökningar väntar och jag tror knappt jag behöver säga hur ledsen och besviken han är. Friidrotten är hans liv! Vi lider så med honom men samtidigt tycker jag såklart det är bra att de nu går till botten med hans skador då vi nu vet att de är av allvarlig sort. Nu hoppas vi att hans remiss prioriteras så att undersökning och behandling kommer igång snabbt. Håll tummarna för honom ❤

Kram och en fin tisdag till er alla,

Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons