Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

Nu räcker det!

salladin_alladin_chokladpraliner_vs_sallad

(Bild lånad från Google)

Godmorgon!

Ny dag, ny vecka och nya tag! Ja, precis som rubriken säger så räcker det nu. Det är dags att sluta mysäta på kvällarna och komma i form igen. Alladinaskarna byter vi nu ut mot salladinaskar ? Skämt åt sido men visst är bilden rolig!? Hade ju varit perfekt om den fanns i verkliga livet också. Undrar just hur många som hade köpt den nu efter nyårslöften om nyttigare liv osv… Kanske något att göra business av ?

Men lite allvar nu… Här hemma måste vi verkligen komma ur sötsuget. Bryta dåliga vanor och börja äta lite nyttigare igen. Inga förbud, det funkar inte på mig, men ett sundare tänk ska det bli. Jag vet av erfarenhet att det är lättare när vardagen kommer igång. Är man ledig en längre tid så är det lättare att man av någon anledning fastnar i gotteträsket. Känner ni igen det?

I julledighetsklapp fick jag några extra kilon. De ska nu bort med start idag. Jag kör viktväktartänket då jag vet att det funkar för mig. Att registrera och skriva upp vad man stoppar i sig. Allt blir synligt och det är inget kul att fuska när det syns i skrift ? Viktväktarna tycker jag ör jättebra då där inte finns några förbud. Du får äta allt men inte alltid. Äter du specialkost så funkar det också. Bra va?! Så, idag kör jag igång. Fem kilo tänkte jag skulle bort. Inga mängder men tillräckligt för att jag ska trivas bättre i min kropp och för att byxorna ska gå att knäppas lite lättare igen. Är ni med? Lättare om vi är några stycken som kan peppa varandra ❤

Jag kommer inte sluta baka! Det finns fler i familjen som njuter av mina bakverk och som sagt, inga förbud! Allt men i rimlig mängd ??

Då kickar vi igång! En sundare och piggare vecka önskas er alla!

Kram Annika

(Inget sponsrat inlägg, jag bara gillar viktväktartänket och det det jag gillar det tipsar och delar jag gärna med mig av.)

2 reaktioner på ”Nu räcker det!

  1. hihi stackare, inte lätt när man är duktig i köket och på att baka och allt. Du får helt ”enkelt” börja baka mer nyttigt än bara socker grejer. 😀 😀 Men jag håller med, nu får det vara nog hos oss också, fan mitt ansikte säger ju hur jag mår, INTE BRA. Dags för förändring, passa på nu när det är nytt år och allt.

    Lycka till fina du. <3

    1. Precis, lite nyttigare bakverk och matlagning ska det minsann bli 🙂 😉
      Lycka till du också! Nu kör vi 🙂
      Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *