Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: annika_lilja@hotmail.com

Annons

Lunchsmoothie

matig_smoothie_hallon_banan_lattfil_havregryn

Dagens lunch :)

Som sagt, nystart idag och vad passar då bättre till lunch än min supergoda, mättande och väldigt friska hallonsmoothie!? Känner mig fräsch och duktig när jag väljer detta alternativ. Kan berätta att det första jag såg när jag öppnade kylskåpet vad en skål med söt, god och krämig ris a la malta… Något av det godaste jag vet och oj så sugen jag blev… Jag gjorde rätt val idag men vem har sagt att det är lätt 😉

Matig hallonsmoothie

3 dl lättfil

1 banan

1 dl (frusna) hallon

1/2 dl havregryn

Mixa samman alla ingredienser och njut din smoothie direkt.

hallonsmoothie_banan_hallon_havregryn_lattfil_viktvaktare_frulilja

Väldigt gott och mättande. Med både banan och havregryn i så står man sig länge på denna smoothie. Som viktväktare ger hela smoothien dig 6 sp. 4 för lättfilen och 2 för havregrynen.

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons