Välkommen till Johannas liv! Här får ni följa min vardag i bilder och text. Allt från familjen till renovering och shopping. Jag bor i en liten villa med min man, vår dotter och vår lilla hund.

Pergotime & Födelsedag

Todeloo.. Idag blir jag 27 (!) år… Ett år närmare 30.. Herregud.. Gubben fixade mysfrukost med frallor och gröt och lite annat gott :) Sen önskade jag att vi kunde åka till Skövde, vill såååå gärna köpa en ny vagn. En Emmaljunga Buddy S, en svart eller vit, så man kan spara den tills vi kanske får en unge till. Juni åker ju knappt vagn, men skulle kännas skönt o ha en i fall att. Långa dagar på stan, eller långa promenader då jag vet att hon vill bli buren annars. Får kanske vår andra vagn såld nu i helgen, och då finns ju pengarna :)

Va hos gyn i tisdags med, som jag väntat på denna tiden. Och vilken underbar läkare jag fick! Hoppas jag kan få ha kvar honom nu. Är trött på att få en ny läkare varje gång.. Vi pratade, och så gjorde han ett UL. Fick PCO konstaterat. Precis som jag misstänkt. Trodde dock inte han skulle göra något åt det. Men jag fick pergotime. Tabletter som ska framkalla ägglossning, och med ägglossning kommer regelbunden mens.. Så nu hoppas jag att det hjälper, och att vi snart ha ett litet syskon till Juni.

Förövrigt hoppas jag på en riktig mysdag idag, förutom tvätt och annat nödvändigt som ska göras innan vi åker iväg efter jul.

 

Kallt!

Det är förj*vla kallt alltså! Både inne och ute :/

I helgen är det jobb som gäller, bara korta turer dock, så det är ju skönt. Idag jobbade jag 7-11, imorgon blir de 7-13.30.

Idag efter jobbet åkte jag och Juni till Anna, som va barnvakt åt en liten flicka på 4 år. Anna tänkte att Juni nog skulle få henne att leka lite och inte tänka på mamma o pappa som inte va där, och det gick jätte bra. Vi fikade, målade, spelade spel och dekorerade pepparkakor med kristyr, strössel och godis.

Nu blir det tacos med familjen, sen sängen tidigt, så man inte är helt död imorgon. Längtar väldigt mycket tills på måndag, då är det lucia på Junis dagis, dom är alltid så sööööta dom små liven, så synd att man inte får ta kort på dom :( Men får ta en massa bara på Juni, är ju hon som är viktigast ändå :)

Fullt upp!

Har inte blivit mycket tid över till att blogga. Har jobbat lite extra, samtidigt som jag försökt plugga, mer jobb mindre plugg dock. Måste skärpa mig nu innan jul, så jag få färdigt skolan.

Idag har vi iaf varit på banken igen, denna gången gick vi igenom pensionssparande. Inte så hemskt som jag trodde de skulle bli. Nu har man ju en liten hum om hur det kan se ut när man blir pensionär, känner mig helt plötsligt jätte gammal..

Ikväll är det final i Big Brother! Ska bli så jävla kul o se vem som vinner, men ändå tråkigt att det är sista avsnittet. Det bli hemmagjord pizza och massa mys med mannen min. Ska nog hinna klämma in lite städning innan också.

 

Bloppis

Igår spenderade vi kvällen med att lägga ut lite saker på blocket, som bara är ivägen hemma. Måste verkligen ta en dag o rensa o sälja massor. Man kan ju tro att vi helt plötsligt skulle ha mycket mer plats i ett hus, men det verkar inte som det. Eller så ha en massa saker bara dykt upp så här efter flytten. Nu ha vi ändå bott här i 1 år. Alltså är det dags att få ordning på skiten!

Tänkte lägga ut lite här med, är ni intresserade så släng i väg en kommentar, eller ett mail!

Chicco Liteway, 650 kr, i jätte fint skick, fullt liggläge!

IMG_2436

Emmaljunga Nitro -2012, black/pink, åkpåse i samma färg och regnskydd följer med. Alltid förvarats inomhus. Det enda att anmärka på är lite skav på chassit i fram. 2800kr.

IMG_2362

Karlstad fåtölj, från Ikea. Samma som på bilden. 500kr. Hund finns i hemmet.

IMG_2448