Är en glad tjej i mina bästa år. Gift med en underbar man Johnny och vi har två barn en son och en dotter. Sonen har Autism(klass 3), utvecklingstörning, hyperaktivitet och språkstörning . Dottern har Autism( klass 2) , ADHD( klass 2), språkstörning. Detta medför en vardag som inte är som alla andras. Vi har bondkatterna Sessan och Tiger. Även 2 st hönor finns i familjen Agda och Mia. Livet har flera faser som vi ska genomgå och jag tänkte försöka få ner lite av dessa i ord här på bloggen.

Söndag och vår.

Idag är det söndag och man kan känna att våren är på intåg. Fåglarna kvittrar och snön smälter. Varit ute och hjälpt våren lite på traven genom att sprida ut snön lite. Vill få bort den från tomten så det torkar upp snabbt. Hönorna är överlycklig nu när det finns lite barmark att gå runt och sprätta i.

Börjar komma ikapp med saker här hemma oxå, sånt som varken tiden eller orken har tillåtit mig att göra. Känns så skönt att det börjar bli lite ordning igen.

I fredags var det begravning för Majja. Klarade inte av att gå då det var många som skulle dit. Här så svårt med begravningar så får ångest att bara tänka på det. Men vet att hon förstår. Vi har pratat om sånt så mycket vid våra nattsuddningar. Saknar henne.

En annan jag saknar något så otroligt är Gina. Trodde aldrig att det skulle vara så här jobbigt. Men hon var en viktig del i mitt liv under 3 år och gav mig så otroligt mycket.

Näää nu lite slappa i soffan innan middag. Ha de gött// Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *