Är en glad tjej i mina bästa år. Gift med en underbar man Johnny och vi har två barn en son och en dotter. Sonen har Autism(klass 3), utvecklingstörning, hyperaktivitet och språkstörning . Dottern har Autism( klass 2) , ADHD( klass 2), språkstörning. Detta medför en vardag som inte är som alla andras. Vi har bondkatterna Sessan och Tiger. Även 2 st hönor finns i familjen Agda och Mia. Livet har flera faser som vi ska genomgå och jag tänkte försöka få ner lite av dessa i ord här på bloggen.

Söndag.

Tråkigt väder är det. Grått, mörkt och kallt. Tycker inte alls om denna årstid.

Har fått någon konstig knöl vid naveln som gör ont. Och magen känns svullen så blir ett samtal till farbror doktorn imorgon. Har haft det i en vecka nu.

Blir en tur till stora staden imorgon oxå med Lilleman. Han ska kolla ögonen. Och då passar jag på att springa in på Telia med min telefon igen.  Den var ju på lagning och fick en ny skärm med det jag lämnade in den för hittade de inget fel för. Och den är tamefan värre nu. Hänger sig stup i ett och jag blir tokig på den. Så de får ge mig en ny, ska iallafall begära en ny.

Gina har fått sig boots nu så nu är vi redo för is och vinter. Hon tyckte jag var knäpp då jag testade första bootsen på henne. Fast förstår jag. Först en plastpåse på hoven och sen det där. Näää det var konstigt. Men första paret fick jag byta för de var för små. Men nu har har 4 st i rätt stl. Är lite nervös att det ska bli fel. Är ju så med allt nytt och jag får väl bara testa och se. Men hon har testat de utan mig på ryggen. Vi tog en promenad. Först då hon börja gick såg hon kul ut men sen var det lugnt. Vi provade även trav utan problem. Hon var pigg och framåt, inte precis vad jag kände gör då jag sprang bredvid.

20151127_120703

Näää nu ska ungar badas och sen blir det soffmys. Ha de gött// Å

En reaktion på ”Söndag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *