Är en glad tjej i mina bästa år. Gift med en underbar man Johnny och vi har två barn en son och en dotter. Sonen har Autism(klass 3), utvecklingstörning, hyperaktivitet och språkstörning . Dottern har Autism( klass 2) , ADHD( klass 2), språkstörning. Detta medför en vardag som inte är som alla andras. Vi har bondkatterna Sessan och Tiger. Även 2 st hönor finns i familjen Agda och Mia. Livet har flera faser som vi ska genomgå och jag tänkte försöka få ner lite av dessa i ord här på bloggen.

Tröttmössa.

Jösses vad trött jag är. Denna årstid är jobbig. Jag älskar mörkret då jag får tända massa små lampor. Men kroppen vill ha mer ljus. Så det är liksom lite som hat/kärlek till detta. Även kylan gör sig påmind. Jag har sedan viktnedgången haft lite värk bara. Men då istället så får jag mer skov. Och skoven är jobbigare än att ha småvärk jämt. Och med kylan kommer de stora skoven. Dvs stela fingrar, fotleder, kropp som inte vill vakna, evig trötthet, tung kropp och värk som flyttar runt i kroppen.

Näääää nu ska jag se om jag får lite fart på de små. Är bara Ipad som gäller för de. Men jag vill då få i de lite frukost. Ha en bra dag.

//Å

En reaktion på ”Tröttmössa.

  1. Gillar din blogg.. snart får jag komma upp en tur. ansökt om sem runt jul och hoppas kunna ta en tur upp då så vi kan ses lite..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *