Är en glad tjej i mina bästa år. Gift med en underbar man Johnny och vi har två barn en son och en dotter. Sonen har Autism(klass 3), utvecklingstörning, hyperaktivitet och språkstörning . Dottern har Autism( klass 2) , ADHD( klass 2), språkstörning. Detta medför en vardag som inte är som alla andras. Vi har bondkatterna Sessan och Tiger. Även 2 st hönor finns i familjen Agda och Mia. Livet har flera faser som vi ska genomgå och jag tänkte försöka få ner lite av dessa i ord här på bloggen.

Hatar och vara sjuk!

Fy vad jag hatar och vara sjuk. Jäkla förkylning och sitta i. Har ont i halsen och hostar, dock inte ofta men då jag hostar så smakar det blod och var. Ont i huvudet och nacken har jag också. Ingen ork finns heller. Så nu är det synd om käringa.

Hatar att vara beroende av andra också. Men nu får jag så lov att vara det då orken inte finns. Så Gina blir väl omhändertagen av bästa Majja. SÅ skönt att ha dessa tjejer i stallet så man vet att hjärtat får det bra även då matte inte kan komma upp. Är ju lite beroende av henne och tycker inte om att vara från henne en dag. Vill helst se henne varje dag så att jag vet att hon mår bra. Och jag mår bra av henne.

Näää Nu blir det till att vänta på Andreas och sen hoppas på att han är på bra humör så det blir lugnt. Känner att jag behöver lägga mig igen. Maria har kompis här så de sköter sig själva de. 🙂

Ha de gött. //Å

En reaktion på ”Hatar och vara sjuk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *