Är en glad tjej i mina bästa år. Gift med en underbar man Johnny och vi har två barn en son och en dotter. Sonen har Autism(klass 3), utvecklingstörning, hyperaktivitet och språkstörning . Dottern har Autism( klass 2) , ADHD( klass 2), språkstörning. Detta medför en vardag som inte är som alla andras. Vi har bondkatterna Sessan och Tiger. Även 2 st hönor finns i familjen Agda och Mia. Livet har flera faser som vi ska genomgå och jag tänkte försöka få ner lite av dessa i ord här på bloggen.

Annons

Hemligheten :)

Nu kan jag berätta om min underbara hemlighet. Vi ska bli med hund. Så i denna hög av sötnosar finns våran lilla Ida.

20180507_173236Har länge tänkt skaffa en liten hund och nu har vi kommit fram till att en liten Golden blir perfekt för oss. Den är lugn, lättlärd och passar våra syften perfekt och är ju en av Sveriges populäraste familjehundar. Sen att de är otroligt vackra gör ju valet lättare också.

Så om ca 3 veckor åker vi och hämtar hem henne och hon är så efterlängtad. Har ju inte varit problemfritt att hitta en sötnos. Först stod vi i kö hos en uppfödare som jag kände att det känns rätt. Men var lite långt ner på listan så blev ingen valp över till oss. Så då var det bara att kontakta fler uppfödare. Hittade tre stycken som såg intressanta ut. En hade valpar men alla tingade, tyvärr. Så de andra två skulle inte få leveransklara valpar förrän i slutet av sommaren. Men tänkte att jag ställer mig i kö. Bättre sent än aldrig så får bita ihop och vänta. Men någon där uppe hade andra planer som tur var :) Fick ett mail där det stod att den som redan hade valpa och alla var tingade hade fått återbud på en tjej. Gissa om att jag hoppade jämfota *asg*. Blev överlycklig och tackade såklart JA. Sp igår var vi och träffade kullen och uppfödaren. Och så bestämdes dag och tid för hämtning. Behöver väl inte tala om att allt redan är inköpt  till henne.  Så nu är det den jobbiga tiden att vänta tills hon får komma hem :)

Imorgon ska jag få min delegering förnyad så får bli lite plugging på det nu i solen. Och en kopp cappuccino såklart. Ha de så gött i solen där ute. // Å

Annons

Avslöjande :-)

På måndag eller tisdag kommer jag att avslöja vad jag pysslat med och väntat på de senaste veckorna :-)

Annars så lunkar livet på i sin egna takt. Blivit förkyld IGEN. Är 4:de gången nu och det är jobbigt då jag inte hinner få energi tillbaka mellan turerna. Men men är bara att bita ihop. Älskling skämmer bort mig och gör så mycket här hemma när jag blir sjuk.

Har börjat jobba lite igen och det är kul men lite ovant. Har saknat jobbet. Har haft annat jobb jag trivts med men vården ligger mig varmt om hjärtat. Så är kul att vara tillbaka.

Näää nu blir det den obligatoriska turen till Donken så Lilleman blir lugn.

Ha de gött/Å

 

Annons

Tiden går sakta framåt.

Tiden den går och går men dock sakta. Men är lite skönt det också då jag har tusen saker att göra men inte så mycket ork än. Kan känna mig full i energi när jag lämnat barnen på skolan men den försvinner snabbt då jag gör något. Är väl för att det inte finns någon reserv. Men jag blir piggare och piggare och det är skönt. Var nog i sista sekunden jag tog tag i det som fick mig att tappa energi. Man ska inte slösa på energin där man aldrig får något tillbaka. Utan min familj skulle jag nog aldrig klarat mig så länge. De är min styrka och de ger mig så mycket tillbaka. <3

Har börjat mäta ut vart växthuset ska stå så nu kan jag börja gräva ut lite. Köpte lekablock idag till ramen. Det jag sått har tagit sig så det ska bli så kul och skola om de och ställa ut i växthuset då det är klart. Har alltid velat ha ett riktigt växthus och nu ska jag äntligen få ett. Tack älskling  :-)  <3

Ikväll blir det lite möte. Har lyckats bli kassör i två föreningar. Lite kul är det men innan man kommer igång med allt. :-) Är ju hur mycket som helst. Men som sagt kul.

Varit och handlat lite för framtiden också. :-) Det r kul, längtar som bara den. Men allt är nu inhandlat så nu är det bara att vänta och vänta och vänta lite till. Kommer snart avslöja vad som händer :-)

Näää om man skulle göra en kopp cappuccino och njuta av barnen.

Ha de gött. // Å

Annons

Äntligen men ändå väntan :-)

Tänk att äntligen så har jag fått mitt svar på det jag väntat på. Är så jäkla glad så jag vill skrika. Vad det är kommer jag avslöja lite senare.

Tog en liten ridtur igår, på 3 timmar men gick en bra bit oxå. Kan ju säga att det känns idag. Hade en hetta i kroppen när jag vaknade men ändå så hade jag frossa. Precis som om jag hade feber men det hade jag inte. Och nu har jag träningsvärk i höften och i fotlederna. Hur fan kan man få träningsvärk i fotleden. 😂  Är väl öm lite överallt. Ryggen är den som är bäst. Har nästan inge ont alls i övre delen av ryggen. Och det har jag alltid. Konstigt värre. 😊

Näää nu blir det till att försöka få Junior att varva ner. Ha de gött. //Å

Annons

Väntan är över och jakten fortsätter.

Ja så här jag fått besked som jag väntat på då. Inget roligt besked så var lite Depp igår då. Men men bara att fortsätta jaga. För vill man så får man kämpa. Men jag vill inte vänta längre.

Har börjar plocka isär växthuset vi fått och börja planera vart det ska stå. Även sätt frön så det ska bli tomat, squash, blomkål, majs. Ska även köps en vinranka. :-) Självklart ska det även sås ärtor och jordgubbar :-) Ska bli så kul :-)

Näää nu kallar familjen. Ha de gött. //Å

annons