Är en glad tjej i mina bästa år. Gift med en underbar man Johnny och vi har två barn en son och en dotter. Sonen har Autism(klass 3), utvecklingstörning, hyperaktivitet och språkstörning . Dottern har Autism( klass 2) , ADHD( klass 2), språkstörning. Detta medför en vardag som inte är som alla andras. Vi har bondkatterna Sessan och Tiger. Även 2 st hönor finns i familjen Agda och Mia. Livet har flera faser som vi ska genomgå och jag tänkte försöka få ner lite av dessa i ord här på bloggen.

Annons

Äntligen men ändå väntan :-)

Tänk att äntligen så har jag fått mitt svar på det jag väntat på. Är så jäkla glad så jag vill skrika. Vad det är kommer jag avslöja lite senare.

Tog en liten ridtur igår, på 3 timmar men gick en bra bit oxå. Kan ju säga att det känns idag. Hade en hetta i kroppen när jag vaknade men ändå så hade jag frossa. Precis som om jag hade feber men det hade jag inte. Och nu har jag träningsvärk i höften och i fotlederna. Hur fan kan man få träningsvärk i fotleden. 😂  Är väl öm lite överallt. Ryggen är den som är bäst. Har nästan inge ont alls i övre delen av ryggen. Och det har jag alltid. Konstigt värre. 😊

Näää nu blir det till att försöka få Junior att varva ner. Ha de gött. //Å

Annons

Väntan är över och jakten fortsätter.

Ja så här jag fått besked som jag väntat på då. Inget roligt besked så var lite Depp igår då. Men men bara att fortsätta jaga. För vill man så får man kämpa. Men jag vill inte vänta längre.

Har börjar plocka isär växthuset vi fått och börja planera vart det ska stå. Även sätt frön så det ska bli tomat, squash, blomkål, majs. Ska även köps en vinranka. :-) Självklart ska det även sås ärtor och jordgubbar :-) Ska bli så kul :-)

Näää nu kallar familjen. Ha de gött. //Å

Annons

Händer lite och evig väntan.

Har varit väldigt duktig i några dagar. Har krattat både bak och framsidan på tomten. Dragit bort det gammla gräset runt staketet och det är ca 70 m. Fick om i handleden då jag har karpaltunnelsyndrom men inte oväntat. Det som jag blev mest överraskad av var träningsvärken i handen. :-) Och jag såg ut som jag gått en titelmatch i boxning på händerna :-)

Sen så väntar jag på besked om något roligt oxå. Tycker inte om att vänta men som sagt, den som väntar, väntar aldrig för länge.

Nu blir det nostalgifilm med älskling. Superman från 1987. :-)

Ha de gött //Å

Annons

Vår.

Det är vår i luften. :-) Känns så skönt, fåglar kvittrar, solen lyser och det börjar växa lite. Pollen kommer och där till min täta näsa. :-)

Vill ha ett växthus så jag kan odla och pyssla på. Ska försöka få till ett i sommar. Men har ett litet i plast som jag köpte på jula förra året. Det får duga tills jag fått tag på ett i glas. Är väl dags att så det som ska ut sen oxå. Men har svårt att komma på vad jag vill så.

Saknar Gina något så otroligt mycket. Men tröstar mig med att hon är på ett bra ställe.

Väntar på lite roliga saker oxå men tiden går så sakta. Jag är väl inte den som tycker om att vänta. 😉 Och inte veta 100 % om det blir som jag vill är ännu värre. Men håller tummarna. Är ca 7 dagars väntan kvar än innan jag vet sen är det mer väntan men då vet man ju. Och då går det bättre att vänta. :-)

På Jobbfronten är det lugnt. Inget jobb men behöver vila oxå så är kanske bäst oxå. Men är tufft utan jobb. Söker och söker men finner inget. Men ger inte upp än. :-)

Näää nu blir det en promenad i det fina vädret. Ha de gött. // Å

Annons

Söndag och vår.

Idag är det söndag och man kan känna att våren är på intåg. Fåglarna kvittrar och snön smälter. Varit ute och hjälpt våren lite på traven genom att sprida ut snön lite. Vill få bort den från tomten så det torkar upp snabbt. Hönorna är överlycklig nu när det finns lite barmark att gå runt och sprätta i.

Börjar komma ikapp med saker här hemma oxå, sånt som varken tiden eller orken har tillåtit mig att göra. Känns så skönt att det börjar bli lite ordning igen.

I fredags var det begravning för Majja. Klarade inte av att gå då det var många som skulle dit. Här så svårt med begravningar så får ångest att bara tänka på det. Men vet att hon förstår. Vi har pratat om sånt så mycket vid våra nattsuddningar. Saknar henne.

En annan jag saknar något så otroligt är Gina. Trodde aldrig att det skulle vara så här jobbigt. Men hon var en viktig del i mitt liv under 3 år och gav mig så otroligt mycket.

Näää nu lite slappa i soffan innan middag. Ha de gött// Å


annons