VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

8 månader, 3 gaddar & sköldkörtelproblem

Snart fyller lillprinsen 8 månader. Han har redan 3 tänder som han är jättestolt över! Går inte att låta bli att skratta när han visar dem <3

Fröprinsen, froprinsen, fröprinsen blogg, froprinsen blogg, skaffa barn på egen hand, ivf blogg, blogg ivf

Själv är jag otroligt trött nuförtiden. Fick ju sköldkörtelproblem under alla hormonkurer. Den sjönk fint efter förlossningen men när jag skulle gå ner i styrka till minimum sköt den i höjden till tsh 29 vilket inte är klokt. Ökade dosen igen och halverades till 17 vilket ändå är skyhögt. Ska ta blodprov igen om 15 dagar, misstänker att jag fortfarande ligger alldeles för högt. Imorgon ska jag gå och ta järnprover och se om det kan vara anledningen.

Vården har tyvärr väldigt låg kunskap om sköldkörteln. Jag gick med i fbgruppen – hypoteros och gravid – och lärde mig massvis. Tack vare info därifrån kunde jag guida min husläkare. Tips är alltså att gå med där. När man är/ vill bli gravid och är under behandling ska man ligga kring 1 i tsh. Håller man inte tsh i schack kan den negativt påverka fertiliteten och graviditeten med missfall.

På tisdag kommer Olga hit på seminarium. Funderar på att gå dit och säga hej. Har 2 väninnor som ska dit och lyssna. Det finns så många som vill skaffa barn på egen hand. Vilket på ett sätt är trist. Vad har hänt med alla fina och bra killar?


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna