VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ny ivf, Gudmor & sluta amma

En nära vän till mig har beslutat sig för att skaffa barn på egen hand med <3 Jag är så himla glad för hennes skull. Givetvis gör jag detta tillsammans med henne och stödjer henne så mycket jag kan. Om allt vill sig väl gör vi henne sällis till St Petersburg i sommar. Jag visste inte att det är världens vackraste stad men givet hur vacker den är är jag inte förvånad alls.

Idag var en fullspäckad socialiseringsdag. Först promis på Djurgården med en duktig entreprenörskvinna + fika, sen med en annan väninna + dotter och i slutet av dagen med Gudmor, tillika bästis och wifeyforever. Vi gifte oss faktiskt som bästa vänner på Pride för några år sedan. Lillemannen älskar att socialisera och vägrar att sova. Han är så otroligt kommunikativ och klok för sin lilla ålder. Jag är otroligt stolt över honom, mammas prins <3 Han trivs så mycket med henne, titta hur han håller hennes händer i sina små. Min familj är väldigt fysisk av sig och visar mycket kärlek till varandra. Är så himla glad att han är likadan.

Fröprinsen, froprinsen, fröprinsen blogg, froprinsen blogg, skaffa barn på egen hand, ivf blogg, blogg ivf

Försöker trappa ned på amningen. Ammar på kvällen vid läggdax och på morgonen sköter han det själv. Går helt ok under dagen men det är kvällsamningen som är svår. Han använder inte napp heller vilket inte gör det lättare. Försöker introducera nappen som substitut nu och den duger när han är som mest ledsen att han inte får amma. hjärtskärnade att höra hans protester och gråt. Har så himla svårt för det, mitt hjärta brister varje gång. Han lyckades ändå sova två korta små nappar med napp vilket jag ändå ser som en mycket lyckad första gång.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna