VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Att skaffa barn på egen hand och tankeprocessen

Jag tror att alla som har skaffat barn på egen hand, som befinner sig i processen eller funderar på att skaffa har haft liknande tankar och analyser. Rädsla, tankar att man är udda, konstig att man inte har träffat rätt kille, varför blev det som det blev, vad är det för fel på mig etc. Det är jätteviktigt att man går igenom hela denna process, ställer alla dessa jobbiga frågor, ”marinerar det” och inom sinom tid har man tagit det viktigaste beslutet i ens liv – att skaffa barn på egen hand (eller inte).

Fröprinsen, froprinsen, fröprinsen blogg, froprinsen blogg, skaffa barn på egen hand, ivf blogg, blogg ivf

Självklart vill man ju främst vara två om det (men det blir man ju förr eller senare). Den stora skillnaden är att vi inte har något ex som förföljer oss resten av livet haha. När jag väl bestämde mig har jag aldrig ångrat mig en enda sekund, tvärtom – efter varje misslyckande kämpade jag mer och mer. Jag är inte van att förlora heller och detta skulle verkligen inte bli en fajt jag föll i.

En vän sade ett par kloka ord till mig – ”Mery, jag har två fäder till mina barn. Men jag har varit ensam ändå eftersom de inte har varit närvarande”. Jag vill inte färga någon med mina tankar – alla måste komma fram till sitt egna beslut. Jag kan bara konstatera att skaffa barn är det bästa jag någonsin gjort och jag är så tacksam för att det lyckades till slut. Jag älskar att vara just hans mamma <3

Fröprinsen, froprinsen, fröprinsen blogg, froprinsen blogg, skaffa barn på egen hand, ivf blogg, blogg ivf


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna