VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Gudmor

Idag åkte vi förbi lillemannens Gudmor Mia och tillika min bästa vän. Henne har jag känt sedan jag var typ 20. Lärde känna henne när jag var tillsammans med min första kärlek. Vi har många fina minnen tillsammans. Vänner kommer och går men hon består <3 Vi vet allt om varandra och har gått igenom massor i vått och torrt. Därför blev det naturligt att jag frågade henne om hon ville bli prinsens Gudmor. Hon sa ja :) Hon fick äran att klippa navelsträngen och var tillsammans med min älskade Mor med på min förlossning.

förloss

Val av Gudmor och Gudfar var jätteviktigt för mig (som det givetvis är för alla). Är därför mån om att involvera dem i hans och vårt liv. Det är de ju iofs ändå men ändå. Och som ensamstående mor värdesätter jag min familjs hjälp jättemycket. Och Mia tillhör givetvis familjen <3 tyvärr är nedre bolderna av dålig kvalitet så det får bli små bilder ist.. Idag träffade även hennes fina dotter Angelo för första gången. Hon har en son också. De är världens finaste barn. Vi kallar dem för Änglarna. Det är de verkligen. Och så lillemannen – alltid världens gladaste <3 Känner mig så priviligerad att ha alla dem i mitt liv.

ivf, fröprinsen. olga ivf, ivf st petersburg ivf, fröprinsen, fröprinsen blogg

Idag elsäkrade jag hemmet också. Han började krypa för ca 3 dagar sen och han är snabb och rörlig nu så det gäller att ha full koll hela tiden.

Utöver det letar jag efter bra uteställen / parker att ha ett event på. Berättar mer om detta senare. Kommer bli superkul. Sker förhoppningsvis i augusti tillsammans med Olga.

Sen är det dopet också. Det är hur mycket som helst men kul är det.

:)

 


Annons

Kommentarer


  1. Gudmor Mia 16 juni, 2019 on 23:56 Svara

    Tack älskade du för fina ord. Tänk att ni finns i mitt liv och Du! Vilken otrolig resa du har gjort. Så imponerad och inspirerad av ditt mod och Fuck-You-kapital! Ska läsa varenda rad med glädje. Älskar er tre till månen och tillbaka ❤️❤️❤️

    • froprinsen 16 juni, 2019 on 23:59 Svara

      Tack detsamma älskade du <3 till månen tur och retur :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna