VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

En liten intro & välkommen hit

Hej!
Välkommen hit. Förmodligen går du i barntankar med ivf, här eller utomlands eller så kanske du redan har en egen ängel och är nyfiken. Kanske även bara nyfiken :) oavsett anledning är du varmt välkommen!

Du kommer kunna läsa om vår vardag och hur vi äntligen kom hit. Tankar, funderingar kring mina erfarenheter liksom tips och råd. Önskar själv att det fanns en liknande blogg när jag började. Ska försöka dela med mig så mycket som möjligt och komma ihåg allt. Frågor och idéer välkomnas och tonen här är alltid god och lite mysig <3

En liten intro till oss är nog på sin plats. Jag heter Mery (uttalas Märy :)) är mammaledig just nu och jobbar till vardags som marknadschef. Fröprinsen är nyss fyllda 7 månader (tiden flyger!) och så vår älskade kloka frallatös PAMsan, världens klokaste tjej. Vi bor i Stockholm.

YVWZI9uATTOv6wcfAQW80g_thumb_1919

pam

Jag började denna resan första gången när jag var 39. Gjorde ivf i både Danmark och Ryssland. Det tog ett par år och 7 försök + 1 missfall senare kom han till mig i nov 2018. Resan hit har varit skitjobbig rentutsagt men värt ALLT! Varje dag med honom är total lycka och jag tackar gud varje dag för att jag till slut blev mamma till just honom <3

Personen jag har att tacka allt för heter Olga och henne kommer jag att berätta mycket om. Hennes team och klinik ligger i St Petersburg. Mer info finns här.

Nu är det sovdax.

kram

 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna