Här kommer lite frågor som jag ställer mig själv om min flytt till Barcelona, som jag kan tänka mig är intressant för er att läsa.

Hur känns det egentligen att flytta så här? bort från familj och vänner.
Jag tycker att det känns läskigt men kul och spännande. Det är klart att det är jobbigt att lämna sin trygghet i ett annat land, lämna de personer som man älskar och bryr sig om. Jag ser det som om den här flytten bara kommer att göra mig starkare som person. Jag kommer att bli en erfarenhet rikare hur det än går. När jag ligger på min dödsbädd så vill jag tänka tillbaka på allt som jag har gjort, jag vill vara med om mycket och utmana mig själv på höga nivåer. Den resan jag gör just nu kommer att bli en stor del i mitt liv och i min utveckling med mig själv. Ibland är det bra att gå utanför sin komfortzon och testa sina vingar, det kanske leder till något riktigt stort. Det är alltid skönare att känna att jag gjorde allt och misslyckades än att inte har gjort något alls och alltid tänka vad som skulle hänt om jag gjorde det. Men överlag så känns det helt otroligt, det är en mäktig frihets känsla.

Har den här flytten gjort mig lyckligare och gladare?
Det är svårt att säga om den har gjort mig lyckligare, det finns både fördelar och nackdelar. Den har garanterat gjort mig starkare. Vardagen här är helt annorlunda mot vad den är i Sverige, det är varmare och man rör sig ute mycket mer. Tänk er själva, på sommaren så blir man gladare och på vintern lite mer deppig, för mig här borta är det som en sommar hela tiden. Jag skulle kunna dra en slutsats att jag känner mig lyckligare i vardagen här, att jag njuter mer av min tillvaro. Men samtidigt så är jag väldigt rädd, allt är nytt, jag kan inte språket, jag har inte så många vänner, jag har inte min familj nära, jag vet inte hur det här kommer att sluta. Men ist för att gå runt och tänka på att jag är rädd så ser jag det som en utmaning, med tiden så löser sig de flesta sakerna.

Vad är din plan med flytten? vad ska du göra?
Jag ska vara ärlig och säga att jag inte riktigt hade någon plan när jag flyttade hit. Från början så var det Kevin som ville flytta och jag typ hakade på, en rolig sak tänkte jag. Men man kan ju inte gå hela livet utan en plan. Så det jag gör här nu är att blogga och fortsätta jobba med min instagram, samt modellandet. Nu har jag fått en super bra agentur här så jag ska ta upp den drömmen och satsa ganska mycket på det. Vi får se hur allt går, jag kommer alltid hitta en lösning på att kunna överleva och i värsta fall så får jag bara flytta hem igen, inge mer med det. Jag är faktiskt spänd på att se hur det kommer att se ut om typ 1 år, är jag kvar här? har jag fått något annat jobb? vilka vänner kommer jag ha hittat? kommer jag ha vuxit mycket som person?
Det är frågor som jag är nyfiken på om 1 år, ska bli kul att se vad svaren blir då.

Jag hoppas att ni gillade att läsa mina frågor till mig själv, väldigt kul att ibland ställa frågor till sig själv, man är då tvungen att reflektera över svaren och vissa saker blir klarare i huvudet då. Du borde testa det.

Love, Ellinor

 

 

Lämna en kommentar