Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Suede i Göteborg

Suede

I fredags så tog jag och maken tåget till Göteborg och kollade Suede, de uppträdde på ”Göteborg firar 400 år” festivalen vilket var en gratis spelning. Suede är fantastiska och de körde alla hits så det var en underbar kväll ☺️ Sedan bodde vi på hotell och på lördagen så turistade vi och åkte Paddanbåten och hängde i en park och fikade innan vi tog tåget hem till kidsen igen ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *